Twitter, Instagram och Facebook landar pÄ virtual reality, med Swerve

Twitter, Instagram och Facebook landar pÄ virtual reality, med Swerve

dĂ€r virtuell verklighet, med tillkomsten av den senaste tekniken och enheterna som Oculus Rift, Gear VR eller Google Kartong, det Ă€r mer och mer “riktigt”, mer fĂ€ngslande och inom allas rĂ€ckhĂ„ll. Om du vill isolera dig frĂ„n vĂ€rlden och sluta lukta, ljud eller behöva ta itu med de som irriterar dig, kan du snart helt enkelt sĂ€tta pĂ„ din enhet och isolera dig helt, Ă„tminstone till det ögonblick du … du inte ville kolla Facebook!

LÄS OCH: Nöjesparken virtual reality ger dig filmer och videospel

För att lösa denna absurda paradox, som förhindrade införandet av virtuell verklighet i socialt nĂ€tverk, som Ă€r vĂ„rt huvudsakliga ”digitala liv”, men lyckligtvis har en ny app anlĂ€nt, kallad Swerve, som gör att du kan blĂ€ddra pĂ„ Twitter, Instagram och Facebook utan att behöva ta bort vĂ„r Android-baserade virtual reality-enhet.

För nÀrvarande Àr appen endast tillgÀnglig för Google Cardboard och stöder endast Twitter, men nÀsta att anlÀnda, tillsammans med större kompatibilitet, bör vara din egen Instagram, det fotografiska sociala nÀtverket som Àgs av Facebook. Du kan alltsÄ, bÀr din tittare, flytta under en himmel befolkad av inlÀgg av dina kontakter och deras foton. NÀr det gÀller Twitter lÄter appen dig redan anvÀnda sökningar, omnÀmnanden och hashtags, vilket möjliggör en vÀsentlig fullstÀndig anvÀndning av det sociala nÀtverket.

Vad tycker du om denna nyhet, lika uppenbart som det Àr ovÀntat? Tror du att det i framtiden kan bli det mest engagerande sÀttet att dyka in i ditt digitala liv?

Via: Engadget