Twitter tar bort möjligheten att skapa ögonblick pÄ appar

Twitter tar bort möjligheten att skapa ögonblick pÄ appar

PÄ tisdag meddelade Twitter att det snart skulle avsluta möjligheten att skapa ögonblick via det sociala nÀtverkets iOS- och Android-appar. För tillfÀllet kan du fortfarande skapa ögonblick frÄn Twitter-webbplatsen. Denna nyhet rapporterades först av 9to5Mac.

Först introducerades 2015, var Moments utformad för att lyfta fram historier som trender pĂ„ tjĂ€nsten. Ögonblicken inkluderade uppslukande bilder, videoklipp och konversationer som berĂ€ttade en historia i en specifik ordning. Ett Ă„r senare började Twitter tillĂ„ta anvĂ€ndare att skapa nya ögonblick genom appar. Du kan göra det frĂ„n vilken tweet som helst, oavsett din egen eller nĂ„gon annans.

I en tweet, Twitter support sa:

Den 23 oktober tar vi bort möjligheten att skapa ögonblick pÄ Twitter för iOS- eller Android-appar. NÀr funktioner inte anvÀnds sÄ ofta tar vi bort dem sÄ att vi kan fokusera pÄ att bygga andra produkter du kommer att Àlska.

Senare pÄminde det anvÀndarna om funktionaliteten förbli tillgÀnglig via Twitter-webbplatsen, förklarar:

Har du en historia du vill berÀtta genom ett ögonblick? Det Àr fortfarande möjligt! GÄ över till pÄ skrivbordet för att skapa och dela dina ögonblick med vÀrlden.

Twitter har instruktioner online för hur man skapar ögonblick via sin webbplats.

Är du upprörd över den hĂ€r nyheten? LĂ„t oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.