Ultraljud kan vara den sexigaste volymen HUD-ersÀttning för iOS vi har sett Àn

Ultraljud kan vara den sexigaste volymen HUD-ersÀttning för iOS vi har sett Àn

Vid det hÀr laget Àr nÀstan alla överens om att lagervolymen HUD pÄ iOS Àr komplett och fullstÀndigt skrÀp. Det har skett otaliga utslÀpp av jailbreak-tweak under Ären som försökte ÄtgÀrda detta problem, men Ultraljud av iOS-utvecklare Àr en av de bÀsta vi har sett hittills.

Som visas ovan Àr Ultraljud en minimalistisk volym-HUD-ersÀttning som visas lÀngst upp till vÀnster pÄ skÀrmen snarare Àn smack-dab i mitten som det vanligtvis skulle vara ur lÄdan. Det Àr inte mycket större Àn iPhone X: s hack, sÄ om du tittar pÄ videor kommer det inte att störa sÄ mycket.

Vi tror att de flesta kommer att vara nöjda med standardinstÀllningarna direkt efter installationen av ultraljud, men om du gillar att tinka kan du gÄ över till tweakens instÀllningsfönster, som du hittar i appen InstÀllningar:

HĂ€r kan du:

Förutom att visa den faktiska volymnivÄn kan du fysiskt interagera med Ultraljudsvolymen HUD. NÀr du ser det pÄ din skÀrm Àr du vÀlkommen att nÄ ut och ta tag i den; genom att knacka och dra fingret pÄ den justeras enhetens volymnivÄ sÄ exakt som att trycka pÄ de fysiska knapparna.

I OLED-lÀge, som uppenbarligen Àr utformat med tanke pÄ iPhone X, kan du komma Ät volymen HUD medan resten av OLED-skÀrmen förblir avstÀngd.

NÀr jag försökte Ultraljud för mig sjÀlv, blev jag bortblÄst av smidigheten i animationerna och estetiken i sjÀlva volymen HUD. Om du skulle frÄga mig om det var vÀrt det, skulle jag sÀga absolut.

Du kan ladda ner Ultraljud för 1,99 USD frÄn Cydias Dynastic-arkiv; om du inte vet vad det Àr, hÀnvisar jag dig till vÄr fullstÀndiga tredjepartsförvarslista för instruktioner för hur du lÀgger till den. Ultraljud fungerar med alla jailbroken iOS 11-enheter, men fungerar bÀst med iPhone X.

Vad tycker du om denna vackert designade volym HUD-ersÀttning? Dela i kommentarfÀltet nedan.