Unc0ver jailbreak officiellt ‘out of beta’ efter lanseringen av V1

Unc0ver jailbreak officiellt 'out of beta' efter lanseringen av V1

Det har bara gÄtt ungefÀr en vecka sedan iOS-hackaren Pwn20wnd först lanserade jailbreak-verktyget unc0ver för iOS 11.0-11.4 beta 3; ÀndÄ har den redan fÄtt en uppsjö av stegvisa uppdateringar frÄn RC1 till RC9.

FrÄn och med lördag eftermiddag verkar det dock som om vi officiellt Àr ute i beta-esque RC-scenerna. Pwn20wned lanserade officiellt vad som kallas unc0ver V1, och det knyter tydligen mÄnga av verktygets kÀnda lösa Àndar.

Citerar det officiella / r / jailbreak-inlÀgget, den nya V1-utgÄvan omfattar följande Àndringar:

Alla som har problem med en tidigare version av unc0ver rekommenderas att anvÀnda RootFS Restore-funktionen i jailbreak-appen och sedan jailbreaka igen med verktyget V1. Som Pwn20wnd förklarar borde detta lösa de flesta, om inte alla problem som rapporterats med jailbreak.

Unc0ver Àr en semi-untethered jailbreak precis som Electra, vilket innebÀr att du mÄste köra verktyget igen efter varje omstart. Bortsett frÄn det omfattar den en nyare Saurik-godkÀnd version av Cydia Store som fungerar bÀttre pÄ iOS 11.

Om du för nÀrvarande anvÀnder en Àldre version av unc0ver-jailbreak pÄ din telefon, rekommenderas det ladda ner V1 frÄn Pwn20wnds officiella Github-arkiv sÄ snart som möjligt för att anvÀnda de senaste förbÀttringarna.

Om du aldrig har anvÀnt unc0ver tidigare och planerar att göra det nu kan du följa vÄr djupgÄende handledning om hur du installerar och kör unc0ver-jailbreak.

Har du tagit V1-versionen av unc0ver Àn? Dela dina resultat med det uppdaterade verktyget i kommentarfÀltet nedan.