Unc0ver jailbreak-verktyg med öppen kÀllkod slÀppt med stöd för iOS 11.0-11.4 beta 3

Unc0ver jailbreak-verktyg med öppen kÀllkod slÀppt med stöd för iOS 11.0-11.4 beta 3

Under de senaste mÄnaderna hade alla som Àr intresserade av jailbreaking iOS 11 inget annat alternativ förutom Electra för iOS 11.0-11.3.1. Men frÄn och med i helgen förÀndras saker.

PĂ„ söndag, tidigare Electra Team-medlem Pwn20wnd tillkĂ€nnagav slĂ€ppandet av ett nytt jailbreak-verktyg med öppen kĂ€llkod dubbade unc0ver, och det faktureras “det mest avancerade jailbreak-verktyget.” Dessutom citeras enc0ver som en gemensam insats mellan Pwn20wnd och hackaren Sam Bingner, dĂ€r anvĂ€ndargrĂ€nssnittet har designats av Dennis Bednarz och Samg_is_a_Ninja.

Direkt ur lÄdan stöder unc0ver iOS 11.0-11.4 beta 3, vilket innebÀr att den stöder fler firmwareversioner Àn Electra. Men det som verkligen skiljer det Àr den distinkta jailbreak-appen, som visas ovan, som innehÄller en mÀngd praktiska jailbreak-centrerade funktioner.

Med hÀnvisning till Pwn20wnds GitHub-sida har unc0ver-jailbreak följande fördelar:

Bland de mest uppmÀrksammande detaljerna som listas hÀr Àr den ursprungliga byggnaden av Cydia för iOS 11, som pÄstÄs byggas med direkt tillstÄnd frÄn Saurik till skillnad frÄn den som medföljer Electra. Med det sagt Àr det snabbare, mer stabilt och moderniserat med ett förbÀttrat grÀnssnitt.

Liksom de flesta semi-untethered jailbreak-verktyg installeras unc0ver pÄ en med Cydia Impactor. Det betyder att du mÄste ladda ner appens .ipa-fil frÄn Pwn20wnds GitHub-sida och sidoladdar den pÄ din enhet för att köra den. NÀr du Àr sidladdad kan du följa instruktionerna pÄ skÀrmen för att fortsÀtta med jailbreak.

Om du redan har fÀngslats med Electra och kÀnner för att hoppa över till unc0ver, har du tur. Det Àr möjligt att anvÀnda verktyget Rollectra un-jailbreaking för att ÄtergÄ till en lagerinstallation av iOS sÄ att du kan gÄ vidare med jailbreak-processen.

Som alltid har vi tutorials upp snart nog. SÄ hÄll ögonen öppna om du har nÄgot intresse för jailbreaking med unc0ver.

Är du upphetsad att jailbreak med det nya jailbreak-verktyget unc0ver? Dela i kommentarerna.