Unc0ver RC8 släppt med förfinad kod, fix för ögonblicksbildfel och mer

Unc0ver RC8 släppt med förfinad kod, fix för ögonblicksbildfel och mer

Det var just igår som iOS-hackaren Pwn20wnd släppte unc0ver RC7 med viktiga buggfixar och förbättringar som omfattar RootFS Restore på iOS 11.2-11.2.6 och MP utnyttjar rensningsmetod, men från och med torsdag eftermiddag är han på igen.

Pwn20wnd har precis släppt unc0ver RC8 med en massa andra kritiska buggfixar och förbättringar, och alla användare rekommenderas att ladda ner och köra den senaste versionen när de kan.

Citerar Pwn20wnd’s officiella GitHub-sida, unc0ver RC8 omfattar f√∂ljande √§ndringar:

För de som inte är medvetna stöder unc0ver alla iOS 11.0-11.4 beta 3-enheter. Det är ett semi-untethered jailbreak precis som Electra, vilket innebär att du måste köra verktyget igen efter varje omstart; men den har en nyare Saurik-godkänd version av Cydia Store som går smidigare och ser bättre ut på iOS 11.

De som använder en äldre version av unc0ver borde ladda ner RC8 direkt från Pwn20wnds officiella GitHub-förvar så att de kan dra nytta av de senaste förbättringarna och optimeringarna. Om du aldrig har använt unc0ver tidigare och planerar att göra det nu kan du följa vår djupgående handledning om hur du installerar och kör unc0ver-jailbreak.

Har unc0ver RC8 åtgärdat alla problem du har stött på med det nya jailbreak? Dela i kommentarfältet nedan.