Unc0ver V1.0.1 slÀpptes för att lösa ett problem med den integrerade RootFS Restore-funktionen

Unc0ver V1.0.1 slÀpptes för att lösa ett problem med den integrerade RootFS Restore-funktionen

Det var först igÄr som Pwn20wnds unc0ver-jailbreak för iOS 11.0-11.4 beta 3 officiellt togs ut ur sina beta-steg, men verktyget har sedan dess fÄtt sin första uppdatering efter lanseringen av V1.

Söndagens uppdatering, kallad unc0ver V1.0.1, syftar till att förhindra kÀnda problem med RootFS Restore-funktionen pÄ iOS 11.0-11.1.2-telefoner. Som det verkar implementerades det pÄ ett osÀkert sÀtt som tvingade vissa anvÀndare att ÄterstÀlla via iTunes och förlora deras jailbreak.

I en Tweet delad av Pwn20wnd efter lanseringen av unc0ver V1.0.1 fÄr vi veta att RootFS Restore-funktionen har inaktiverats pÄ telefoner som kör iOS 11.0-11.2.6 tills vidare:

TyvÀrr vet vi inte nÀr RootFS Restore-funktionen kommer att fixas. Som sagt, alla som kör unc0ver V1 eller tidigare rekommenderas nu att undvika att anvÀnda RootFS Restore-alternativet och ladda ner unc0ver V1.0.1 frÄn Pwn20wnds GitHub-arkiv sÄ snart som möjligt för att förhindra oavsiktliga olyckor pÄ vÀgen.

Unc0ver Àr en semi-untethered jailbreak precis som Electra, vilket innebÀr att du mÄste köra verktyget igen efter varje omstart. Bortsett frÄn det omfattar den en nyare Saurik-godkÀnd version av Cydia Store som fungerar bÀttre pÄ iOS 11.

Om du aldrig har anvÀnt unc0ver tidigare och planerar att göra det nu kan du följa vÄr djupgÄende handledning om hur du installerar och kör unc0ver-jailbreak.

Har du haft nÄgra problem med RootFS Restore-funktionen sedan jailbreaking med unc0ver? Dela dina erfarenheter i kommentarfÀltet nedan.