Unc0ver V1.0.2 slÀppt med fix för RootFS Restore-problem pÄ iOS 11.0-11.2.6-enheter

Unc0ver V1.0.2 slÀppt med fix för RootFS Restore-problem pÄ iOS 11.0-11.2.6-enheter

Under helgen slÀppte Pwn20wnd unc0ver V1.0.1 för att inaktivera den integrerade RootFS Restore-funktionen pÄ grund av ett problem som tycktes pÄverka vissa telefoner som kör firmwareversioner mellan iOS 11.0 och 11.2.6. Men som det verkar hittade den smarta hackaren ett sÀtt att kringgÄ den.

I en mÀngd Tweets som delades mÄndag eftermiddag betecknade Pwn20wnd hur problemet verkade pÄverka mobiltelefoner med vÀntande OTA-uppdateringar nedladdade pÄ dem. Efter att ha upptÀckt orsaken till problemet svarade hackaren genom att slÀppa unc0ver V1.0.2.

Citerar det officiella / r / jailbreak-inlÀgget, den nya versionen av V1.0.2 omfattar följande Àndringar:

Om du upplevde nÄgra avvikelser med en tidigare version av jailbreak-verktyget unc0ver, rekommenderas det nu ladda ner den senaste versionen av V1.0.2 frÄn Pwn20wnds officiella GitHub-förvar och kör den sÄ snart som möjligt.

Nu nĂ€r RootFS Restore-funktionen i unc0ver-jailbreak-appen har ” bulletproof ”, kan du anvĂ€nda den för att rulla din jailbreakade enhet tillbaka till ett jailbroken-tillstĂ„nd efter eget gottfinnande.

Unc0ver Àr en semi-untethered jailbreak precis som Electra, vilket innebÀr att du mÄste köra verktyget igen efter varje omstart. Bortsett frÄn det omfattar den en nyare Saurik-godkÀnd version av Cydia Store som fungerar bÀttre pÄ iOS 11.

Om du aldrig har anvÀnt unc0ver tidigare och planerar att göra det nu kan du följa vÄr djupgÄende handledning om hur du installerar och kör unc0ver-jailbreak.

Har unc0ver V1.0.2 löst alla dina RootFS Restore-problem? Dela din erfarenhet i kommentarfÀltet nedan.