unc0ver V1.0.3 slÀppt med korrigeringar för kÀnda problem pÄ beta-firmwareversioner

unc0ver V1.0.3 slÀppt med korrigeringar för kÀnda problem pÄ beta-firmwareversioner

iOS-hackaren Pwn20wnd har slÀppt en stadig ström av uppdateringar för jailbreak-verktyget unc0ver sedan dess uppfattning, och det har kommit till vÄr uppmÀrksamhet att en annan uppdatering för verktyget slÀpptes tisdag eftermiddag.

Citerar ett par tweets som delas av Pwn20wnd för inte sÄ lÀnge sedan, unc0ver V1.0.3 löser uppenbarligen nÄgra problem som Àr kÀnda för att uppstÄ pÄ stödda beta-firmwareversioner och förbÀttrar RootFS Restore-funktionen ytterligare:

Citerar det officiella / r / jailbreak-inlÀgget, den nya versionen av V1.0.3 omfattar följande Àndringar:

Alla anvĂ€ndare som inte anvĂ€nder jailbreak rekommenderas att göra det ladda ner den senaste versionen av unc0ver frĂ„n Pwn20wnds officiella GitHub-arkiv sĂ„ snart som möjligt. Även om uppdateringen mestadels riktar sig till beta-firmware-anvĂ€ndare, förbĂ€ttringar som gjorts i verktygets kod förbĂ€ttrar utan tvekan stabiliteten över hela linjen.

Unc0ver Àr en semi-untethered jailbreak precis som Electra, vilket innebÀr att du mÄste köra verktyget igen efter varje omstart. Bortsett frÄn det omfattar den en nyare Saurik-godkÀnd version av Cydia Store som fungerar bÀttre pÄ iOS 11.

Om du aldrig har anvÀnt unc0ver tidigare och planerar att göra det nu kan du följa vÄr djupgÄende handledning om hur du installerar och kör unc0ver-jailbreak.

Löste unc0ver V1.0.3 nÄgra av problemen du hade med din jailbreak? Dela din erfarenhet i kommentarfÀltet nedan.