Underjordiskt online-seminarium 6

Underjordiskt online-seminarium 6

Den senaste veckan fick Syed en möjlighet att delta i Yanik Silvers Underground Online Seminar 6 som en av Young Moguls. Detta evenemang samlar de bÀsta onlinemarknadsförarna i branschen. Evenemanget hölls pÄ Gaylord Convention Center i National Harbor, Maryland. Högtalarna delade mycket vÀrdefull information, men tyvÀrr kan vi inte dela den pÄ webbplatsen. Varje deltagare var tvungen att underteckna ett icke-avslöjandeavtal (NDA). Vissa högtalare fick stÀnga av kamerorna, det Àr hur viktigt nÄgra av strategierna var.

Yanik handlar om kul och underhĂ„llning. Hans barnsliga knep ger konferensen ett nytt liv. Årets tema pĂ„ konferensen var Get Smart. Det fanns agent 99 och mĂ„nga andra agenter som gick runt. Scenen var fantastisk. Varje talare hade en unik entrĂ©. Yanik organiserade ett kasino Ă„t oss den första natten dĂ€r vi spelade med (falska pengar). Den som gjorde mest vinst fick priser. Det var en stor jaktjakt nĂ€sta dag och mĂ„nga möjligheter att nĂ€tverka. Detta evenemang var inte en av de konferenser som du deltar pĂ„ dagen och lĂ€mnar sedan för att komma till hotellrummet. Allt var mycket praktiskt och det var en fantastisk upplevelse överallt.

Kolla in nÄgra av Syeds bilder med de mÀnniskor han trÀffade.

[slickr-flickr tag=”ug6″ items=”20″]

MĂ„nga av dessa mĂ€nniskor Ă€r ocksĂ„ unga moguler som blev utvalda till stipendievinnare. Varje ung entreprenör stod bakom ett projekt som har pĂ„verkat branschen. ÅldersgrĂ€nsen för att kvalificera sig var mellan 13 – 23. Den yngsta deltagaren var 17 Ă„r. Det var en fantastisk kĂ€nsla att se sĂ„ mĂ„nga smarta sinnen pĂ„ ett stĂ€lle.

Det fanns nÄgra mycket kÀnda namn som deltog i denna konferens. NÄgra av dessa kÀndisar kan ses pÄ bilderna. Gary Vaynerchuk, Neil Patel, Jeremy (Shoemoney) Schoemaker, Matt Mickiewicz (Grundare av Sitepoint, 99designs och Flippa Marketplace) och mÄnga andra.

Först och frÀmst vill vi tacka Yanik Silver och Michael Dunlop för att de valt Syed som en av Young Mogul. DÀrefter vill vi skicka ett rop till Todd frÄn BuySellAds och Peter frÄn Romow Web Directory för att öka och sponsra denna resa för Syed.

Om du mÀrker pÄ bilderna hade Syed skjortorna för BuySellAds och Romow. Han gav ocksÄ ut skjortor för vart och ett av dessa företag. Detta var en fantastisk varumÀrkesmöjlighet som du ocksÄ kan dra nytta av. Vi kommer att delta i olika konferenser under hela Äret. Om du Àr intresserad av att sponsra vÄra resor, anvÀnd vÄrt kontaktformulÀr sÄ kan vi ta reda pÄ detaljerna.

Mer om resans sponsorer:

BuySellAds

BuySellAds Ă€r en enorm marknadsplats för att köpa / sĂ€lja reklamplatser pĂ„ din webbplats. Över 750 framgĂ„ngsrika bloggare anvĂ€nder dem för att driva sin online-annonsförsĂ€ljning. WPBeginner anvĂ€nder ocksĂ„ BSA för att underhĂ„lla vĂ„ra annonser. Det Ă€r ocksĂ„ en utmĂ€rkt plats för annonsörer. Över 1000 kvalitetsannonsörer anvĂ€nder BSA för att rikta in sig pĂ„ mĂ„lgrupper som Ă€r rĂ€tt för deras varumĂ€rke. Om du Ă€r intresserad, ansök om att vara pĂ„ deras marknadsplats nu.

Romows webbkatalog

Romows webbkatalog

Romow Àr en av de populÀra webbkatalogerna som har funnits sedan 2006. Romow fÄr över 650 000 sidvisningar per mÄnad och har över 570 000 + lÀnkar enligt Yahoos webbplatsutforskare. Syed har kÀnt Peter sedan 2006, och vi har gjort affÀrer med dem vid flera tillfÀllen. Se till att du skickar in din webbplats till den hÀr webbkatalogen.