Unplugged spelar ett ljud nÀr du kopplar bort din iPhone frÄn en strömkÀlla

Unplugged spelar ett ljud nÀr du kopplar bort din iPhone frÄn en strömkÀlla

Bara förra mÄnaden visade vi dig en fantastisk jailbreak-tweak som heter Malipo som gjorde att du kunde anpassa din iPhones laddningsljud. Men nu har den perfekta följeslagaren tweak slÀppts i Cydia.

Stiga pÄ FrÄnkopplad, en ny gratis jailbreak-tweak av iOS-utvecklare som lÄter dig anpassa det ljud som din iPhone eller iPad ger nÀr du kopplar bort det frÄn en strömkÀlla.

Efter installationen kan du göra vandringen till för att konfigurera tweak efter dina önskemÄl:

HĂ€r kan du:

En sak att notera Àr att Àven om Unplugged stöder alla iOS-lagersystemljud sÄ stöder det ocksÄ Malipos ljud om du har det senare installerat. Dessutom bör Unplugged ocksÄ fungera med alla Malipos ljudpaketstillÀgg som kan laddas ner frÄn Cydia separat.

Det Àr snyggt att se denna nivÄ av integration, sÀrskilt för de som kanske har gillat Malipo och ocksÄ planerar att prova Unplugged. Med det sagt fungerar tweaks separata frÄn varandra om du föredrar att installera en i stÀllet för den andra, men ger den bÀsta upplevelsen nÀr bÄda Àr installerade pÄ samma enhet.

Om du Àr intresserad av att ladda ner Unplugged behöver du bara besök Cydias Packix-förvar för att göra det. Tweak fungerar pÄ jailbroken iOS 10 och 11 enheter.

Vad tycker du om Unplugged och dess integration med Malpio? LÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan.