Uppdatera ditt swag-spel med Twelve Souths nya isolerade tumbler, hoodie med dragkedja och amp; Mer

Twelve South merchandise hero image

Om du vill uppdatera ditt swag-spel har Twelve South nÄgot för varje Àkta Apple-fan dÀr ute. NÄgra av de uppdaterade eller nya föremÄlen i deras höstvaruuppdatering inkluderar en mysig hoodie-tröja, en ny isolerad tumlare för kaffemisbrukare och mer.

Företagets redskap

Tillbehörstillverkaren av högsta kvalitet Twelve South gör inte bara unika, innovativa Apple-exklusiva tillbehör utan enastÄende varor.

Prenumerera pÄ iDownloadBlog pÄ YouTube

NÄgra av de företagsredskap som de har skapat genom Ären inkluderar ett ljus som luktar som en ny oboxad Mac (uppdaterad förra Äret med en helt ny lukt, som nÀmnts i vÄr praktiska video inbÀddad ovan), kaffemuggar i Apples signaturvit och Twelve Souths röda, plus nÄgra trevliga Mac-temakylare som hÄller dina drycker kylda, för att bara nÀmna nÄgra.

Ny och uppdaterad Twelve South merch

HÀr Àr vad som Àr nytt i termer av Twelve South merchandize.

$ 25 Starta om isolerad tumlare

Twelve South merchandise - Starta om Isolerad tumlare

Om du behöver en kopp (eller tvÄ) kaffe pÄ morgonen för att komma igÄng eller inte kan fokusera förrÀn du har haft din favoritmorgonstart, kan den hÀr 20 ounce tumlaren vara precis för dig. Perfekt för att ta med dig din favoritstart pÄ morgonen, som en superfood smoothie eller kaffe, med kopparvakuumisolering som hÄller dina drycker varma eller kalla i timmar.

Huvtröja med full dragkedja och bomull i 60 $

Twelve South merchandise - Huvtröja med full blixtlÄs i bomull

Hösten Àr hÀr och vintern kommer! Bra att Twelve South presenterade en ny huvtröja med dragkedja i en supermjuk bomullsblandning och fodrad i mysig fleece. Den hÀr snygga tröjan har en vÀrmeförseglad Twelve South-logotyp och hÄller dig varm under hela sÀsongen.

$ 25 Uppdatera dubbelvÀggsisolerad flaska

Twelve South merchandise - Uppdatera dubbelvÀggsisolerad flaska

Om du lever ett aktivt liv Àr du sÀkert medveten om vikten av att hÄlla dig hydratiserad. Oavsett om du trÀffar löpbandet eller hittar zen pÄ yogamattan, ta den hÀr dubbelvÀggsisolerade flaskan som hÄller ditt vatten kallt hela dagen sÄ att du hÄller dig uppdaterad.

$ 20 Drink Different 6-pack burk kylare set

Twelve South merchandise - 6-pacj burk kylare set

Den uppdaterade uppsĂ€ttningen av olika ordstĂ€v med Mac-tema, var och en med hopfĂ€llbar neopren för “medtagande till stranden, bĂ„t eller grill”. Enligt Charleston, huvudkontor i South Carolina, “kommer du att ha en fantastisk tid att försöka fĂ„ dina PC-vĂ€nner att gissa vad de menar.”

Ny swag möter resten av vÄr coola utrustning. Glöm inte nÄgra av vÄra mest populÀra Apple-flÀktar! https://t.co/G5qwzwA4aK pic.twitter.com/mT7K8fhSY0

– Twelve South (@twelvesouth) 11 oktober 2018

Dessa nya eller uppdaterade föremĂ„l gĂ„r med i Twelve Souths befintliga varor som vi tidigare avrundat, som deras $ 24 baby onesie, a $ 24 basebollkeps, a cool $ 29 ⌘Q Staring bomullsblandad T-shirt, a 6-pack burk fĂ€rguppsĂ€ttning och mer.

För att utforska all företagsutrustning, gÄ över till Twelve South Merch-butiken.