Uppgraderar du till iPhone Xs via Apples uppgraderingsprogram? HÀr Àr vad du behöver veta

 Uppgraderar du till iPhone Xs via Apples uppgraderingsprogram?  HÀr Àr vad du behöver veta

Detta kommer att bli mitt första Ă„r att uppgradera till den nya iPhone som medlem i Apples iPhone-uppgraderingsprogram. SĂ€g vad du vill om den lilla ekonomin i ‘leasing’ -modellen, men utan att behöva lista min gamla telefon pĂ„ eBay eller gaffel över 1000 dollar + kan det hĂ€r vara en av mina mest stressfria iPhone-uppgraderingar nĂ„gonsin. Med detta sagt finns det nĂ„gra saker som Ă€r vĂ€rda att notera om du planerar att uppgradera till nya iPhone Xs eller Xs Max med Apples uppgraderingsprogram.

Första saker först, vad Ă€r iPhone-uppgraderingsprogrammet? Det Ă€r i grunden ett leasingprogram som tillhandahĂ„lls av Apple (i samarbete med Citizens One) som lĂ„ter dig sprida kostnaden för iPhone över 24 mĂ„nadsbetalningar. Dessa betalningar varierar frĂ„n ~ $ 35 – $ 60, beroende pĂ„ iPhone-modellen, och inkluderar AppleCare + -skydd – vilket Ă€r $ 200 nĂ€r det köps separat. Plus efter 12 mĂ„naders betalningar kan du byta in din iPhone för den nya modellen.

Eftersom du tekniskt fĂ„r ett lĂ„n för inköpspriset pĂ„ iPhone mĂ„ste du skicka dina personliga uppgifter för en kreditkontroll. Även som en Ă„terkommande medlem av programmet blev jag ombedd att verifiera min SS # för förhandsgodkĂ€nnande. Du vill ocksĂ„ se till att din nuvarande enhet inte Ă€r under kontrakt. SĂ„ som för mig gick jag med i programmet i oktober förra Ă„ret för iPhone X, vilket innebĂ€r att jag mĂ„ste betala den sista mĂ„nadsbetalningen (av 12) innan jag uppgraderar.

SjÀlva uppgraderingsbestÀllningen kan göras personligen i en Apple Store eller online. Om du vill hÄlla saker smÀrtfria rekommenderar jag att du gör det online med Apple Store-appen. Du kan faktiskt utföra förhandsgodkÀnnandeprocessen direkt dÀr i appen och till och med förvÀlja din iPhone-modell, fÀrg och lagringsalternativ, sÄ allt du behöver göra Àr att slutföra kassan nÀr det Àr dags att bestÀlla (notera att detta Àr inte tillgÀngligt nÀr Apple Store Àr nere).

Och det handlar om allt som finns! Du bör fÄ ett returpaket med din nya iPhone sÄ att du kan skicka tillbaka det till Apple. Om det Àr i god form kommer lÄnet att markeras som betalt, men om det finns skador kan du bli debiterad för reparationer. För de som hellre vill behÄlla eller sÀlja enheten Àr du vÀlkommen att göra det ocksÄ. Du mÄste bara antingen fortsÀtta de mÄnatliga betalningarna (sÄ om du fÄr en ny telefon har du dubbla betalningar) eller betala ÄterstÄende saldo.

IPhone Xs och Xs Max kommer att vara tillgÀngliga för förbestÀllning kl 12:01 PST den 14 september och kommer officiellt att sÀljas den 21 september.