UpThemes WordPress-paket med begrÀnsad tid (488 dollar för 49 dollar)

UpThemes WordPress-paket med begrÀnsad tid (488 dollar för 49 dollar)

Folket över pÄ UpThemes har slÀppt en begrÀnsad tidsbunt för Mighty Deals som bestÄr av 13 högkvalitativa teman och tvÄ kommersiella plugins. Detta vÀrdepaket pÄ 488 $ sÀljs endast för 49 $, hela 90% RABATT. Det hÀr Àr som att köpa ett tema och fÄ 12 andra kvalitetsgrader GRATIS tillsammans med 2 bonus-plugins.

De har tre galleriteman inklusive (Evo, Gallery och Gallery Pro). Alla dessa har ett sÀtt att skicka nya webbplatser.

Ett vÀldigt hÀftigt, enkelt och anpassningsbart kundvagnstema ingÄr i paketet som drivs av WP E-handel med en omfattande uppsÀttning funktioner för att göra installationen av en e-handelsbutik snabb och smÀrtfri. Inkluderar anpassat WP e-handelstema.

Konversat tema ingÄr som Àr ett WordPress-tema med mikrobloggar i twitter-stil med 5 fÀrgscheman baserat pÄ det populÀra P2-temat av Automattic. 5 olika fÀrgpaletter med anpassningsbar logotyp och bakgrundsbild. Inkluderar inlÀggning av inlÀggskommentarer och uppdatering av Ajax omedelbar kommentar och kortkommandon.

Det finns andra teman för tidskriftsstil, portföljteman och CMS-utformade teman för olika nischer. Detta Àr en dröm för frilansare eftersom de kan anpassa dessa för kunder efter behov.

Se den fullstÀndiga listan över teman och demonstrationer hÀr.

Bonus-plugins

Plugin för Twitter-sökning har omvandlats till ett fristÄende plugin som erbjuder avancerade funktioner som inget annat Twitter-widget-plugin för WordPress erbjuder. Kolla in funktionerna:

Avancerad sökoperatör (allt du kan anvÀnda pÄ Twitter-sökning fungerar med det hÀr pluginet) Inbyggd Tweet-mallmotor ObegrÀnsad widgets med anpassade instÀllningar för varje enkel installation LÀtt att bÀdda in i inlÀgg eller sidor med en kort kod Fördefinierad CSS eller anpassad CSS gör styling en vind

Evenemangskalender Pro – En av de mest avancerade och lĂ€ttanvĂ€nda plugin-programmen för hĂ€ndelsekalendrar, byggda med hjĂ€lp av anpassade inlĂ€ggstyper och litas av minst 1000 WordPress-anvĂ€ndare som deras val av plugin för evenemangshantering för WordPress-webbplatsen. Kolla in funktionerna:

Skapa snabbt kalenderhÀndelser RutnÀtsvy + Listvy Visa Google Maps Integration Event Manager Inkluderat installation med ett klick Omfattande malltaggar för anpassning Stöder platser, kostnad, adress, start- / sluttider och mer! Snart att stödja EventBrite!

Missa inte denna enorma försÀljning. Alla dessa artiklar Àr extremt praktiska för bloggare, frilansare och webbansvariga.

FĂ„ WordPress-paketet UpThemes