Utforska mÄlningar i verklig storlek i förstÀrkt verklighet via Googles Arts & amp; Kultur-app

Google’s updated Arts & Culture app now lets you explore real-size paintings and artworks in augmented reality

Google uppdaterade idag dess utmÀrkta App för konst och kultur med helt nya förstÀrkta verklighetsfunktioner sÄ att du kan se konstverk i verklig storlek framför dig och utforska mÄlningar i ditt eget rum.

För att utforska mÄlningar i förstÀrkt verklighet, uppdatera appen och se till att din enhet finns pÄ iOS 11 eller senare. Starta appen frÄn din startskÀrm och anvÀnd sedan fliken Utforska för att hitta ett konstverk som du kan se i augmented reality. NÀr du vÀl Àr pÄ föremÄlets sida, tryck pÄ den nya ikonen för förstÀrkt verklighet som liknar en kub med fyra utÄtpekade pilar.

Bortsett frÄn den nya utvidgade verklighetskapaciteten ger 6.3.12-versionen ocksÄ en uppdatering för att söka med din selfie, som nu har utvidgats till Australien, Brasilien, Kanada, Indien, Japan, Korea, Nya Zeeland, Singapore och delar av USA .

AvtÀckt i januari 2018, den hÀr roliga funktionen lÄter dig hitta din konst doppelgÀnger genom att analysera din selfie för att rÀkna ut om det finns nÄgon konst dÀr ute som liknar dig.

Ladda ner Google Arts & Culture gratis frÄn App Store.