Vad Àr ett WordCamp och varför ska du delta? [Infographic]

WordCamp Experience som denna fÄr oss att delta i fler WordCamps

Vi genomförde nyligen en omröstning pĂ„ vĂ„r Facebook-community-sida dĂ€r vi frĂ„gade “Har du deltagit i WordCamp?” Valet var, JA, Nej eller Vad Ă€r det för en WordCamp. Överraskande nog hade vi ett stort antal mĂ€nniskor som sa att de inte visste vad WordCamp var. WordCamp Ă€r en viktig komponent i WordPress-communityn, sĂ„ vi bestĂ€mde oss för att skapa en infografik som tĂ€cker vad som Ă€r WordCamp, historik för WordCamps, vem Ă€r WordCamp för, vad kan du förvĂ€nta dig nĂ€r du gĂ„r till WordCamps och vad Ă€r fördelarna med att delta i WordCamp . Kolla in infografiken genom att klicka pĂ„ bilden nedan:

HÀr Àr en kort sammanfattning av infografiken:

WordCamp Àr en community-organiserad konferens centrerad pÄ WordPress-publiceringsplattformen. Dessa evenemang organiseras, betalas för och deltar av de lokala WordPress-gemenskaperna i enlighet med riktlinjer som publiceras pÄ central.WordCamp.org och principerna för WordPress Foundation. Det första WordCamp hölls i San Francisco 2006, och varje efterföljande Är har ökat antalet stÀder dÀr det Àr organiserat. FrÄn och med 2010 har det funnits WordCamps pÄ alla kontinenter utom Antarktis.

WordCamps bör delta av alla som anvÀnder WordPress och alla som ska anvÀnda WordPress. Denna kategori inkluderar bloggare, designers, utvecklare, författare, marknadsförare, SEO, företag, ideella organisationer, fotografer, fastighetsmÀklare, konsulter, entreprenörer etc.

InnehĂ„llet i WordCamp-presentationer Ă€r mycket fokuserat pĂ„ att anvĂ€nda eller utveckla pĂ„ WordPress. FrĂ„gor kring blogg, företag och sociala medier som Ă€r relaterade till WordPress-anvĂ€ndning kan inkluderas. WordCamps Ă€r inte stora, snygga och dyra konferenser, men det delade materialet Ă€r mycket vĂ€rdefullt. Bli inte förvĂ„nad om du ser en stor namntalare vid en lĂ„gmĂ€ld lokal samling som WordCamp. Även om syftet med WordCamps var lĂ„gmĂ€ld, har större stĂ€der tillrĂ€ckligt stora WordPress-communityt för att ha ett evenemang pĂ„ 700+ personer. Du bör vara beredd att lĂ€ra dig en ny dimension av WordPress eftersom det finns mĂ„nga unika sĂ€tt som mĂ€nniskor anvĂ€nder WordPress. Du bör vara beredd att ha kul med andra mĂ€nniskor som Ă€r lika besatta av WordPress som du Ă€r (eller lika NYA för WordPress som du Ă€r). Det finns vanligtvis en avslappnad afterparty för dig att trĂ€ffa nya vĂ€nner, affĂ€rspartners, anstĂ€llda, arbetsgivare och livspartner (vem vet?)

Vi uppmuntrar dig att delta i ett WordCamp som finns i ditt omrÄde. Om det inte finns bör du övervÀga att fÄ det att hÀnda. För att ta reda pÄ mer om WordCamps, kolla in den officiella WordCamp-webbplatsen.

Om du inte kan delta kan du alltid övervÀga att stödja / sponsra vÄra resor till evenemanget, sÄ kommer vi att ge dig höjdpunkterna i evenemanget. Dessutom Àr det ett utmÀrkt sÀtt att fÄ mer exponering eftersom ditt namn eller ditt företagsnamn kommer att nÀmnas i alla inlÀgg angÄende WordCamp. Kontakta oss om du vill sponsra.