VĂ€lkommen PushEngage till WPBeginner-produktfamiljen

Welcome PushEngage to WPBeginner Family of Products

Idag Àr jag oerhört glada att kunna berÀtta att PushEngage har gÄtt med i Awesome Motive, och att det nu ingÄr i WPBeginner-familjen av produkter.

PushEngage Àr en ledande programvara för pushmeddelanden med över 10 000+ kunder i 150+ lÀnder som anvÀnder plattformen för att pÄ ett tillförlitligt sÀtt skicka över 9 miljarder meddelanden varje mÄnad.

PushEngage & Push Notification Översikt

PushEngage Àr ett populÀrt programvara för push-meddelanden pÄ webben för utgivare och butiksÀgare. Det hjÀlper dig att öka din webbtrafik, öka anvÀndarengagemanget och öka de totala intÀkterna.

I grund och botten kan du anvÀnda den för att skicka riktade personliga meddelanden till anvÀndare och ta tillbaka dem till din webbplats.

Detta kan inkludera meddelanden om nya blogginlÀgg, produktmeddelanden, övergivna kundvagnspÄminnelser och mer.

Push-aviseringar gÄr direkt till anvÀndarens webblÀsare eller mobila enhet vilket innebÀr att den har en mycket högre engagemangsgrad.

Web Push-meddelanden pÄ bÄde mobil och stationÀr

För mer information, se vÄr guide om hur du lÀgger till push-aviseringar till WordPress.

Jag började först anvÀnda push-aviseringar för över 3 Är sedan och insÄg snabbt att klickfrekvensen, engagemanget och opt-in-frekvensen Àr betydligt högre Àn mitt nyhetsbrev via e-post eller nÄgon annan engagemangskanal.

Idag Àr vÄr push-abonnentlista större Àn vÄr nyhetsbrevlista via e-post, och push-meddelanden gör konsekvent de fem bÀsta trafikkÀllorna pÄ WPBeginner.

Efter att ha sett dessa resultat fick jag alla vÄra företag att börja implementera push-aviseringar, och de har ocksÄ sett fantastisk framgÄng.

För att göra det enkelt för WPBeginner-anvÀndare att komma igÄng, erbjuder vi en evigt gratis plan pÄ PushEngage.

Utöka din trafik med PushEngage gratis »

Bakgrundshistoria – Varför PushEngage?

Om du har lÀst WPBeginner ett tag, vet du att jag Àr besatt av optimering.

NÀr jag vÀl hittat nÄgot som fungerar vill jag förbÀttra det för att fÄ Ànnu bÀttre resultat.

Det hÀr Àr mycket svÄrare att göra nÀr du inte har nÄgot inflytande pÄ utvecklingsteamet som bygger sjÀlva programvaran.

Medan vissa push-meddelandeprogram har utvecklar-API: er, Àr de ofta opÄlitliga och Àr inte tillrÀckligt flexibla för att göra den nivÄ av anpassning som jag vill ha för vÄra företag.

Dessutom har nÀstan alla en riktigt hemsk integration med WordPress.

Eftersom vi anvÀnder WordPress pÄ alla vÄra webbplatser behövde jag en djupt integrerad lösning som kan göra automatisk prenumerationssegmentering baserad pÄ bloggkategorier, sömlös integration med vÄra olika e-handelsplattformar för pÄminnelser om vagnavbrott och en enkel installationsguide som vÄrt team kan anvÀnda för att lÀgga till push-meddelanden vÄra nya mÀrken.

Eftersom ingen annan programvara hade 100% av vad jag ville började vi bygga en intern lösning i början av juli.

Sedan tre veckor senare, helt slumpmÀssigt, fick jag ett mejl frÄn en vÀn, Andrew, som berÀttade för mig att jag borde chatta med Ravi frÄn PushEngage om ett potentiellt förvÀrv.

Jag introducerades först för Ravi av en annan vÀn, Harsh Agrawal, frÄn ShoutMeLoud 2017. Det var dÄ jag först började anvÀnda push-meddelanden. Jag försökte investera i PushEngage men timingen stÀmde inte.

Men sÄ snart Ravi och jag började chatta igen visste vi att det var rÀtt tid för oss bÄda.

Ravi har byggt ett fantastiskt team och ett ansedd varumÀrke pÄ PushEngage. Vi delar en liknande vision och ett engagemang för att hjÀlpa kunder att lyckas online.

Vi pratade och kom snabbt till en överenskommelse dÀr hela PushEngage-teamet skulle gÄ med i Awesome Motive, sÄ att vi kan bygga den mest anvÀndarvÀnliga push-meddelandelösningen för WordPress och bortom.

Jag Àr vÀldigt glad över det hÀr förvÀrvet och ser fram emot att dela vÄra produktutvecklings- och affÀrsutvecklingsspelböcker med PushEngage-teamet för att fÄ fler fantastiska funktioner till WordPress-communityn (Ànnu snabbare, eftersom vi inte lÀngre behöver bygga frÄn början) .

Vad kommer nÀsta?

VÄrt arbete har precis börjat.

Vi kommer att utnyttja Awesome Motive-teamets skala och kunskap för att bygga mer innovativa lösningar som hjÀlper dig att maximera kraften i push-aviseringar.

Som en del av detta bygger vi djupare integration med andra Awesome Motive-produkter och populÀra plattformar som WordPress, WooCommerce, Shopify, MemberPress och andra.

Under de kommande mÄnaderna kan du förvÀnta dig att se enklare arbetsflöden för att skapa mycket personliga push-meddelandekampanjer som bevisat ger resultat, förbÀttrad opt-in-teknik som hjÀlper dig att fÄ Ànnu fler prenumeranter och introduktion av nya meddelandekanaler som du kan anvÀnd för att utöka din rÀckvidd.

Vi har mycket att tÀcka, men vi klarar utmaningen. Vi har en spÀnnande fÀrdplan för 12 mÄnader, och jag vet att du kommer att Àlska den.

Om du har förslag pÄ funktioner som du vill se pÄ PushEngage-plattformen, berÀtta för oss genom att skicka ett meddelande via WPBeginner-kontaktformulÀret.

Under tiden rekommenderar jag starkt att du utnyttjar vÄr kostnadsfria plan för PushEngage för att börja bygga din push-prenumerantlista sÄ att du kan öka din trafik och intÀkter.

Som alltid vill jag tacka dig för ditt fortsatta stöd för WPBeginner. Vi ser fram emot att ge dig fler fantastiska lösningar som hjÀlper dig att vÀxa ditt företag.

Med vÀnlig hÀlsning

Syed Balkhi
Grundare av WPBeginner