VĂ„r vinnare av julklapp (Tassimo BrewBot) Ă€r …

VÄr vinnare av julklapp (Tassimo BrewBot) Àr ...

WPBeginner har en enorm publik tack vare allt ditt stöd, men vÄra fickor Àr begrÀnsade sÄ vi kunde inte ge en present till alla pÄ jul. Men de trevliga mÀnniskorna pÄ Tassimo skickade oss en julklapp och informerade oss om att vi ocksÄ kan ge bort en av deras coola bryggbottar. Se vÄrt Tassimo-granskningsinlÀgg. Vi var tvungna att begrÀnsa nuet till endast amerikanska invÄnare, eftersom det var en del av ett fraktkrav. SÄ vi bad alla vÄra anvÀndare att twittra om giveawayen. Vi har nyligen gjort det att gÄ igenom alla tweets och tilldela var och en ett numeriskt vÀrde. Efter att ha kört det genom Random.org har vi valt en vinnare.

VÄr vinnare Àr Twitter-anvÀndare @designcoyote frÄn Austin, TX. (Ett direktmeddelande skickades till henne, och hon svarade vÀldigt snabbt).

Hon fÄr ett Tassimo T20 Brewbot-system.

SÄ vad Àr det för en Tassimo T20 Brewbot?

Först trodde vi att det skulle se ut sÄ hÀr:

Skyll inte pÄ oss! Namnet Àr Brewbot, sÄ lika nördigt som vi Àr det var en korrekt framstÀllning. Men det sÄg inte sÄ ut nÀr vi öppnade lÄdan. Snarare var det ett vÀldigt coolt litet hembryggningssystem sÄ hÀr:

Tassimo T20 Brewbot - Hembryggningssystem Kort sagt, Tassimo Ă€r en pod-baserad varm dryckstillverkare eftersom den kan göra vanligt kaffe, cappuccino, latte, varm choklad, chai-te osv. I grund och botten hur det fungerar Ă€r att du skriver in en T-skiva, ett sött namn pĂ„ skida tryck pĂ„ den stora knappen. Denna maskin lĂ€ser helt enkelt streckkoden och vet vad den ska göra. Den enkla anvĂ€ndningen av Tassimo Ă€r förmodligen det bĂ€sta med den hĂ€r maskinen. Eftersom allt du gör Ă€r att sĂ€tta i T-skivan och trycka pĂ„ gĂ„. Beviljas att du redan har fyllt pĂ„ vatten i tanken, bör du ta din kopp varm dryck pĂ„ ungefĂ€r en minut (det Ă€r snabbt). Tassimo-folk skickade oss tvĂ„ provpaket varav ett Starbucks Cappuccino. Kaffeets kvalitet var lika bra som den du fĂ„r i butiken, och om du tittar pĂ„ priset jĂ€mfört med butiken Ă€r det betydligt billigare. Åtminstone de första 8 kopparna var gratis, men du kan fĂ„ en kopp Starbucks cappuccino för ungefĂ€r 1,28 dollar, eller sĂ„ kan du fĂ„ en generisk cappucino som Ă€r ganska bra sjĂ€lv för 0,75 dollar / skiva. Yup, om du Ă€r en hopplös Starbucksmissbrukare som vi, har du en ny kostnad. (PS Vi önskar att jultomten skickar fler Starbucks Cappuccino Primo-skivor)
. Den som skickar oss dessa skivor fĂ„r ett Twitter-omnĂ€mnande frĂ„n vĂ„rt konto (DM oss för adress) ;)

Den nÀst bÀsta delen om Tassimo Àr dess förmÄga att rengöra sig sjÀlv. De tillhandahÄller en rengöringsskiva som har sin egen streckkod (den hÀr kan ÄteranvÀndas), och maskinen sköljer sig automatiskt med varmt vatten och steriliserar sig sjÀlv. Ingen röra, ingen ingenting. Det Àr ett plug and play-spel.

Kolla vÄr video om hur du anvÀnder Tassimo

Vi vill tacka Tassimo och Lara Kulpa (@larakulpa) för att ge oss denna möjlighet att köra denna present.

Ledsen för alla som inte vann. Om du verkligen vill ha det kan du köpa det till ett rabatterat pris pĂ„ 25 $ rabatt – http://bit.ly/Tassimo25

För att göra det upp till dig kommer vi fortfarande att ha fantastiskt GRATIS innehÄll som kommer till dig den hÀr mÄnaden, och det Àr en julklapp i sig.