Varför lÀser fler inte din blogg: hur man skapar bitstorlek som slukas och delas

Standard Theme

Som ni vet Àr vi pÄ BlogWorld Expo East i New York City. Vi hade ett nöje att delta i Amy Porterfields (@AmyPorterfield) session dÀr hon delade varför fler inte lÀser din blogg. Hon berÀttar hur man skapar bitstorlek som slukas och delas. HÀr Àr en sammanfattning av hans presentation:

MÀnniskor Àr besatta av sociala medier. Varför? Eftersom det Àr lÀtt att lÀsa, lÀtt att komma Ät, omedelbart glÀdjande, underhÄllande och det kan göra dig smartare snabbt. Vi Àr nu hÄrt kopplade till att ta in innehÄll i bitar av bitar och vi vill ha omedelbar tillfredsstÀllelse.

Det stora problemet som bloggare har Àr inte tillrÀckligt med trafik och ointressant innehÄll. Lösningen pÄ detta Àr att stjÀla nyckelelement frÄn sociala medier och tillÀmpa dem pÄ din blogg. NÄgra av dessa Àr stilistiska, andra Àr djupare innehÄllsstrategier.

Regel ett: Omedelbar rapport. Idén om den fÄngade publiken Àr död, det finns inget sÀtt att bygga upp en rapport. MÀnniskor tar snabba beslut och klickar stÀndigt. SÄ börja varje inlÀgg som ett nytt första intryck genom att göra dina första meningar personliga, vÀnliga och inbjudande precis som du pratade med bara en person. Se till att din blogg Äterspeglar ditt varumÀrke oklanderligt och att den berÀttar din historia pÄ ett sÀtt som den ansluter till deras liv.

Regel tvÄ: Relevant. Ditt innehÄll mÄste betyda nÄgot. FÄ det klart vem din publik Àr och vad det innebÀr att kÀnna din publik. Det Àr inte lÀngre okej för dig att bara sÀga det uppenbara, du mÄste ge din publik konkreta idéer som de kan anvÀnda för att hÄlla sig före. Ge dem kött genom att förse dem med statistik, forskning och intervjuer.

Regel tre: Omedelbar tillfredsstĂ€llelse. HĂ„ll dig till ett Ă€mne, ett enda tankegĂ„ng och hĂ„ll det enkelt. HĂ„ll dig borta frĂ„n “tangenttĂ„get” och dela upp flera idĂ©er i flera inlĂ€gg.

Regel fyra: DelningsförmÄga. 96% av innehÄllet som delas online Àr faktiskt innehÄll (60% för publicerat innehÄll, 36% för inbÀddat innehÄll). Make Àr enkelt att dela dina saker genom att tillhandahÄlla delningsknappar som Àr lÀtta att komma Ät. Se ocksÄ till att du inte bara tillhandahÄller det innehÄll som din publik vill ha, utan det innehÄll som din publik behöver men inte efterfrÄgar.

Regel fem: Löfte om mer. MĂ„nga bloggar ger löfte om mer, lĂ€s mer, klicka pĂ„ det hĂ€r, se det, det Ă€r vad anvĂ€ndarna lĂ€ngtar efter. Var öppen med mĂ€nniskor och bjud dem att titta pĂ„ mer av ditt innehĂ„ll. FrĂ„ga innehĂ„ll ocksĂ„ genom att stĂ€lla specifika frĂ„gor i slutet av dina inlĂ€gg som “vilka Ă€r dina bĂ€sta typer för det hĂ€r Ă€mnet?” eller “vad Ă€r din största utmaning?” Bjud in engagemang och gör det enkelt.

Sponsorer

Standardtema Ă€r erkĂ€nt som ett av de 8 bĂ€sta premium-WordPress-teman av Mashable, TheNextWeb kallade det det slickaste WordPress-temat nĂ„gonsin, och det nominerades ocksĂ„ till ett av de 25 bĂ€sta kommersiella WordPress-teman 2010 av WPBeginner. Med sin senaste uppdatering stöder Standard Theme nu helt inlĂ€ggsformat. FĂ„ 15% RABATT om du anvĂ€nder kupongen “WPBEGIN15”.

Köp SÀljannonser

BuySellAds Ă€r en enorm marknadsplats för att köpa / sĂ€lja reklamplatser pĂ„ din webbplats. Över 750 framgĂ„ngsrika bloggare anvĂ€nder dem för att driva sin online-annonsförsĂ€ljning. WPBeginner anvĂ€nder ocksĂ„ BSA för att underhĂ„lla vĂ„ra annonser. Det Ă€r ocksĂ„ en utmĂ€rkt plats för annonsörer. Över 1000 kvalitetsannonsörer anvĂ€nder BSA för att rikta in sig pĂ„ mĂ„lgrupper som Ă€r rĂ€tt för deras varumĂ€rke. Om du Ă€r intresserad, ansök om att vara pĂ„ deras marknadsplats nu.

OSTrÀning

Open Source Training lÀr mÀnniskor hur man anvÀnder Joomla, Drupal och WordPress.