Varför varje blogg behöver en historia med Michael Margolis

Varför varje blogg behöver en historia med Michael Margolis

Som ni vet att vi Àr pÄ BlogWorld Expo. HÀr Àr vÄr korta tÀckning av Michael Margolis-sessionen pÄ Why Every Blog Needs a Backstory.

Vi lever i en mycket spÀnnande tid. Som ett resultat av tekniken har var och en av oss sÄ mÄnga fler verktyg tillgÀngliga för oss för att fÄ vÄra Äsikter och idéer öppna. Michael började med att utmana alla att övervinna sin rÀdsla för avslag och sÀtta sig dÀr ute. I grund och botten har vi alla blivit berÀttare och det Àr viktigt att veta hur man berÀttar sin egen historia.

NĂ€r det gĂ€ller din blogg Ă€r om-sidan den viktigaste sidan pĂ„ din webbplats. I sjĂ€lva verket Ă€r det vanligtvis den första sidan som mĂ€nniskor besöker. Michael gjorde poĂ€ngen att detta vanligtvis Ă€r en affĂ€rsbrytare. För att effektivt kunna skriva din om-sida mĂ„ste du förstĂ„ dig sjĂ€lv och var du kommer ifrĂ„n. Michael tror att mycket av detta kommer frĂ„n dina förĂ€ldrar. Du Ă€r bokstavligen hĂ€lften av din far och hĂ€lften av din mamma, sĂ„ genom att undersöka ditt förhĂ„llande till dem kan du bĂ€ttre förstĂ„ din egen synvinkel. Denna förstĂ„else översĂ€tts direkt till hur du skildrar dig sjĂ€lv för vĂ€rlden. Även om ingen kan Ă€ndra sitt förflutna Ă€r det möjligt att se pĂ„ det frĂ„n ett annat perspektiv. Genom att göra detta kan du ompröva dig sjĂ€lv och fĂ„ mĂ€nniskor att se att du Ă€r född för att göra det du gör som bygger förtroende och skapar Ă€kthet.

Vad har du pÄ din om-sida? Skulle gÀrna höra din historia.

PS vi kommer att omarbeta vÄr om-sida för att berÀtta vÄr historia. Kom tillbaka om en vecka. Men vi skulle gÀrna höra ditt förslag om vad vi kan göra för att göra det bÀttre.

Om du vill titta pÄ Michaels hela session eller nÄgon annan session kan du göra det pÄ Blog World Expo