Veckans bakgrundsbilder: lÄng exponering

long exposure wallpapers feature

Fotografering med lÄng exponering anvÀnder en lÄngare slutartid för att fÄnga motivet över lÀngre tid. Vanligtvis tas dessa bilder pÄ natten med avsikt att fÄnga mer ljus. Att ta ett foto av stjÀrnorna Àr till exempel ett bra sÀtt att anvÀnda lÄng exponering. Om du har sett bilder av vattenfall som verkar vara en kontinuerlig ström Àr det lÄng exponering. Idag har vi nÄgra fantastiska nattfotografering som spelar med ljus i en vacker samling lÄnga exponeringsbakgrunder.

LĂ„ng exponering tapeter

Jag fick en uppsÀttning bakgrundsbilder frÄn @Theodoryfölj som han har anvÀnt i sin iOS-app, Notchy bakgrundsbilder. Tanken bakom hans app Àr att tillhandahÄlla ett galleri med bakgrundsbilder som döljer iPhone X-hacket. Dessutom innehÄller appen en redaktör som kan hugga av toppen av dina egna foton för att uppnÄ samma effekt. Nu nÀr varje telefon pÄ marknaden har ett hack Àr jag inte sÀker pÄ att folk klagar pÄ det lika mycket, men om du bryr dig döljer de hacket.

Jag Àr mer upphetsad över dessa tapeter eftersom de bara Àr coola tapeter! Jag njuter av kontrasterande svart och fÀrg.

lÄng exponeringsbildbro pÄ natten

Ladda ner: iPhone

foto av spÄrljus i gatan

Ladda ner: iPhone

spÄr av ljus pÄ en motorvÀg

Ladda ner: iPhone

lÄng exponeringstrÀd

Ladda ner: iPhone

lÄng exponering upptagen vÀg

Ladda ner: iPhone

Tycka om, @Theodoryfölj, om du har en stor uppsÀttning bilder, hjÀlp mig att kurera veckans bakgrundsbilder, genom att skicka dem till @jim_gresham. Du kanske ocksÄ vill följa med för nedladdningar i mitten av veckan!