Vem vill ha ett GRATIS pass till BlogWorld Expo New York frÄn WPBeginner?

Tankar och reflektioner pÄ BlogWorld Expo NYC och WordCamp Raleigh 2011

BlogWorld & New Media Expo kommer till New York City för första gĂ„ngen, och WPBeginner har pass till giveaway. BlogWorld New York sker 24 – 26 maj i Jacob Javits Convention Center. Blog World Expo Ă€r den första och enda branschomfattande konferensen, mĂ€ssan och medieevenemanget för alla nya medier. Om du vill ta din bloggning till nĂ€sta nivĂ„, utöka din publik, vĂ€xa ditt företag och dĂ„ Ă€r det ett MÅSTE att delta i BlogWorld. SĂ„ hĂ€r kan du fĂ„ ett GRATIS pass till BlogWorld.

Vi ger bort ett 2-dagarkort, ett 1-dagskort och tvÄ utstÀllningssalskort. För att vinna passet mÄste du retweeta följande meddelande:

Vinn GRATIS pass till @BlogWorldExpo New York #BWENY frĂ„n @wpbeginner – http://wpbeg.in/bwenyfree (RT to Enter)

Svara sedan pÄ det hÀr inlÀgget med en lÀnk till din tweet och förklara varför du förtjÀnar att vinna passet. Vinnaren kommer att baseras pÄ kvaliteten pÄ svaret som kommer att bedömas av vÄrt team. BlogWorld Àr ett livsförÀndrande evenemang dÀr du lÀr dig av ledande branschexperter, och vi vill ge passet till nÄgon som verkligen vill ha det.

Ange bara om du planerar att Äka. Passet KAN INTE sÀljas igen. Vi ger bara bort korten, sÄ du Àr fortfarande ansvarig för att betala resekostnaderna (logi, flygbiljett etc.). Vi kommer att bjuda in dig till middag i New York, men förutom det Àr du ensam för andra kostnader. Tidsfristen för anmÀlan Àr tisdagen den 3 maj 2011. Vinnarna tillkÀnnages samma dag.

Ett fullstÀndigt passkort till BlogWorld New York kostar 1 295 dollar, men om du anger kupongkod WPB20 fÄr du hela 20% rabatt. Koden Àr bra tills registreringen stÀngs. Vi ses i New York!

Titta pÄ videon nedan som en förhandsvisning av Blog World Expo: