Vi deltar / talar pÄ WordCamp Raleigh 2011

Vi deltar / talar pÄ WordCamp Raleigh 2011

För andra Äret i rad kommer Syed och Amanda att representera WPBeginner pÄ WordCamp Raleigh. Syed talar ocksÄ i Power Users-spÄret om att pÄskynda WordPress. För er som redan har sett presentationen, det kommer inte att bli samma IGEN. Det finns nya tekniker som vi har upptÀckt som kommer att lÀggas till i presentationen.

Evenemanget hĂ„lls den 21 – 22 maj i Raleigh, North Carolina. Om du bor i omrĂ„det eller i en stat i nĂ€rheten, se till att du deltar. WordCamps Ă€r utmĂ€rkta för nĂ€tverkande med mĂ€nniskor som befinner sig i din nisch. Du kan ocksĂ„ lĂ€ra dig mycket om WordPress i dessa hĂ€ndelser frĂ„n mastermind-högtalare och andra medlemmar som deltar. Det Ă€r ocksĂ„ ett utmĂ€rkt stĂ€lle för nybörjare eftersom du kan stĂ€lla dina frĂ„gor live och förmodligen lĂ„ta personen fixa det dĂ€r Ă„t dig.

För företagare kan du nÀtverka och trÀffa dina potentiella kunder. Om du Àr designer / utvecklare / marknadsförare Àr det hÀr evenemanget för dig. Inte bara kommer du att lÀra dig mer frÄn andra talare, men du kommer ocksÄ att trÀffas med andra mÀnniskor i samhÀllet som kan anvÀnda din tjÀnst. Vi har fÄtt mycket exponering frÄn dessa WordCamps.

Kolla in hela listan med HÖGTALARE. Yup, det hĂ€r Ă€r alla fantastiska folk.

Vad vÀntar du pÄ, gÄ med pÄ evenemanget. Skicka en tweet om du vill trÀffas.

PS, vi skulle inte kunna göra denna resa om det inte var för vÄr fantastiska sponsor.

Open Source Training lÀr mÀnniskor hur man anvÀnder Joomla, Drupal och WordPress.

Om du Àr intresserad av att sponsra vÄr resa till evenemang, vÀnligen kontakta oss. Vi deltar i minst ett WordCamp- eller blogghÀndelse per mÄnad.