Vi kommer att delta i WordCamp Birmingham

WordCamp Birmingham 2010 (översikt)

WordCamp Birmingham Ă€r planerad till 18-19 september vid University of Alabama Heritage Hall. Syed Balkhi kommer att representera WPBeginner vid denna konferens. Syed talar ocksĂ„ om Ă€mnet “Hur man pĂ„skyndar WordPress och Boost Site Performance” vilket skulle vara till stor hjĂ€lp för nybörjare och mellanhĂ€nder pĂ„ grund av den praktiska strukturen i presentationen.

Om du bor i omrÄdet eller i en stat i nÀrheten uppmuntrar vi dig att delta i detta evenemang. SmÄ evenemang som dessa Àr utmÀrkta för nÀtverkande, och du skapar bÀttre kontakter med mÀnniskor i din nisch. Du kan ocksÄ lÀra dig mycket om WordPress i dessa hÀndelser frÄn mastermind-högtalare och andra medlemmar som deltar. Det Àr ocksÄ ett utmÀrkt stÀlle för nybörjare eftersom du kan stÀlla dina frÄgor live och förmodligen lÄta personen fixa det dÀr Ät dig. Syed kommer att vara pÄ Genius Bar, sÄ du kan fÄ konsultationen dÀr GRATIS.

Det finns nÄgra fantastiska högtalare som deltar i detta evenemang inklusive men inte begrÀnsat till:

Adria Richards
Dougal Campbell
Mitch Canter
Tammy Hart
Den STORA Andrew Nacin
och mer


Du har bara till imorgon fredagen den 10 september för att göra din bokning. Det finns en rabattkupong pÄ $ 5 för registrering om du bestÀmmer dig för att gÄ. Men den hÀr kupongen har begrÀnsad kvantitet, sÄ den gÄr ut.

Klicka pÄ den hÀr lÀnken för att registrera dig med kupongen

Denna resa sponsras av: