Vi kommer att delta i WordCamp Raleigh

Vi kommer att delta i WordCamp Raleigh

WordCamp Raleigh kommer snart (22 – 23 maj) pĂ„ Sheraton Raleigh Hotel, North Carolina. Den hĂ€r gĂ„ngen kommer tre av vĂ„ra besĂ€ttningsmedlemmar att delta: Syed Balkhi, Amanda Roberts och Muhammad Karim. Vi tar en biltur frĂ„n Florida till North Carolina. Det ska bli en rolig biltur.

Om du bor i omrÄdet eller i en stat i nÀrheten, se till att du deltar. WordCamps Àr utmÀrkta för nÀtverkande med mÀnniskor som befinner sig i din nisch. Du kan ocksÄ lÀra dig mycket om WordPress i dessa hÀndelser frÄn mastermind-högtalare och andra medlemmar som deltar. Det Àr ocksÄ ett utmÀrkt stÀlle för nybörjare eftersom du kan stÀlla dina frÄgor live och förmodligen lÄta personen fixa det dÀr Ät dig.

För företagare kan du nÀtverka och trÀffa dina potentiella kunder. Om du Àr designer / utvecklare / marknadsförare Àr det hÀr evenemanget för dig. Inte bara kommer du att lÀra dig mer frÄn andra talare, men du kommer ocksÄ att trÀffas med andra mÀnniskor i samhÀllet som kan anvÀnda din tjÀnst. Vi har fÄtt mycket exponering frÄn dessa WordCamps.

Slutligen, om du inte Àr övertygad Àr hÀr den sista anledningen:

VĂ„r grundare, Syed Balkhi, talar vid evenemanget om WordPress och Facebook. Han har en bra presentation planerad som du kommer att sakna om du inte Ă€r dĂ€r. Även om presentationen av bildspelet kommer att publiceras kommer endast de anvĂ€ndare som deltar att fĂ„ sĂ€rskild information.

De har nÄgra bra högtalare, sÄ kolla in högtalarlistan.

VĂ€nta inte och registrera dig NU

PS Om du vill trÀffa oss pÄ evenemanget, tweetar du bara pÄ oss :)

Slutligen vill vi tacka Michael Tolbert, Steve Mortiboy och Craig Tuller för att organisera denna fantastiska hÀndelse och sammanföra WordPress-communityn.