Video: Hands on med Headway 3.0 Beta (verkligen förvÄnad)

Video: Hands on med Headway 3.0 Beta (verkligen förvÄnad)

IgĂ„r berĂ€ttade Grant Griffiths frĂ„n Headway om deras senaste betaversion, och han bad oss ​​ta en titt. Vi Ă€r verkligen förvĂ„nade över vad Headway hĂ„ller pĂ„ med. RutnĂ€tet Ă€r freaking fantastiskt. Detta ger verkligen nybörjare möjlighet att skapa anpassade WordPress-teman med en visuell redigerare. En verkligt kodfri process. Det finns ocksĂ„ ett kraftfullt API för underordnade teman i arbetet som gör det möjligt för tredje parts barnutvecklare att tillĂ„ta visuella krokar inom sina teman, sĂ„ att anvĂ€ndare kan anvĂ€nda ett förbyggt barntema och anpassa det. Kolla in Syed som spelar med Headway 3.0 Beta.

Prenumerera pÄ WPBeginner

PS Prisstrukturen just nu Àr enligt planen för alltid. Vi rekommenderar starkt att du fÄr barnbarn medan du kan eftersom de kommer att flytta till Ärliga uppdateringar / supportmodell.

AnvĂ€nd kupongen “wpbeginner” för att fĂ„ ytterligare 20% rabatt pĂ„ ditt Headway-köp.

Som en anteckning sÄ att du inte blir förvirrad: Inte alla har tillgÄng till att spela med Beta Ànnu. Om du köper det personliga alternativet kommer du inte att kunna se denna betaversion. Betan Àr ENDAST begrÀnsad för inköp av utvecklare. Men 3.0-versionen kommer att finnas tillgÀnglig för alla! Detta Àr en sÄld investering för framtiden.

Kom framÄt NU