Video Resizer, YourApparel, AdLottery och andra appar att kolla in i helgen

Video Resizer, YourApparel, AdLottery och andra appar att kolla in i helgen

Denna veckas utgÄva av vÄra Apps of the Week Roundup har en videoredigerare och resizer, en app som hjÀlper dig att vÀlja klÀder och en app som betalar dig att titta pÄ annonser (om du har tur). Och som vanligt har vi valt tvÄ fantastiska nya spel som du kan kolla in.

Video Resizer

Instagrams nya IGTV-tjĂ€nst tillĂ„ter anvĂ€ndare att lĂ€gga upp videor med lĂ€ngre lĂ€ngd och det har nĂ„gra intressanta funktioner, men det finns en uppenbar frĂ„ga: du kan bara lĂ€gga upp vertikala videor. Det betyder att alla dina landskapsvideor inte Ă€r bra – om du inte tar en sĂ„dan app. Med VideoResizer kan du redigera förhĂ„llandet mellan dina videoklipp sĂ„ att du kan skicka dem till IGTV och andra tjĂ€nster utan att beskĂ€ra. Du kan matcha bredd och höjd, lĂ€gga till fĂ„ngster och göra bakgrunden suddig. Jag vet att dessa ” klĂ€mda ” videor inte ser bra ut, men de Ă€r mycket bĂ€ttre Ă€n deras beskurna alternativ.

Ladda ner gratis

YourApparel

Trött pÄ att plÄga vad man ska ha pÄ sig? Det finns en app för det. YourApparel hjÀlper dig att vÀlja klÀder att ha pÄ sig baserat pÄ evenemanget eller tillfÀllet, smickrande fÀrger och det lÀr dig till och med din smak nÀr du gÄr. Funktionerna inkluderar ett garderobshanteringssystem med mÀrkning och fotovÀljare. SÄ oavsett om du gÄr till en jobbintervju eller om du har blivit inbjuden till Ärets sociala möte, har du en digital stylist som vÀntar pÄ att hjÀlpa dig att se bra ut.

Ladda ner gratis

Annonslotteri

Den hÀr av de apparna dÀr det Àr svÄrt att berÀtta om Apple ska ta bort det i morgon, eller om det kommer att bli nÀsta huvudkontor. I grund och botten Àr AdLottery exakt hur det lÄter. Du tittar pÄ korta videoannonser i appen för att delta i en lotteriteckning. Ju fler mÀnniskor kommer in, desto högre vÀxer jackpotten och en anvÀndare vÀljs varje dag för att vinna pengarna. Vinnare kan sÀtta in sina kontanter direkt i PayPal.

Ladda ner gratis

JoyRide Entertainment

Om HQ och Uber hade ett barn skulle det se ut som JoyRide Entertainment. Det fungerar sĂ„ hĂ€r: bestĂ€ll en Uber-tur och vĂ€nta pĂ„ att den ska hĂ€mta dig. NĂ€r din resa börjar, börjar trivia-spelet. Om du svarar korrekt pĂ„ alla frĂ„gor kommer JoyRide att plocka upp din flik. Nu Ă€r det fortfarande ganska nytt, sĂ„ det finns nĂ„gra obesvarade frĂ„gor som betalar appen för din resa till Uber direkt eller ger det dig bara kontantvĂ€rde? ÄndĂ„, om du planerar att ta en Uber i helgen, verkar det som en app / ett spel vĂ€rt att kolla in.

Ladda ner gratis

SĂ€kringskulor

Fuse Balls skapades med inspiration frÄn minimalistisk konstdesign. Cirklar i olika fÀrger faller mot en gravitationskraft i mitten som skapar smidiga övergÄngar och krÀver fÀrgmatchning för att smÀlta cirklar. Det roliga med spelet Àr hur tyngdkraften reagerar pÄ cirklar, cirkelns tyngdkraftsrörelser, musik och ljudeffekter hjÀlper till att bevisa en unik spelupplevelse frÄn ett mycket grundlÀggande match 3-spelkoncept som kan utmana grundspelaren eller avancera spelaren.

Ladda ner gratis

Andra apprelaterade nyheter att kolla in