Vill du ha kontroller för cirkulÀr musik för din jailbreakade iOS 11-enhet? Prova SpinXI

 Vill du ha kontroller för cirkulÀr musik för din jailbreakade iOS 11-enhet?  Prova SpinXI

NÀr du spelar musik pÄ din iPhone eller iPad, visar iOS automatiskt kontrollerna Nu spelas musik pÄ din lÄsskÀrm och i andra delar av operativsystemet sÄ att de alltid Àr inom rÀckhÄll.

SpinXI Àr en ny jailbreak-tweak av iOS-utvecklare som förvandlar utseendet och kÀnslan hos nÀmnda musikkontroller och fÄr dem att anta ett cirkulÀrt utseende, som visas ovan.

Tweak börjar med albumet Now Playing Now och omger det med en rund framstegsindikator. Även knapparna Spela / Paus, Snabbspola framĂ„t och Spola tillbaka fĂ„r en rundad estetik efter installationen sĂ„ att de matchar det nya temat.

Du kommer att mÀrka att information om media du lyssnar pÄ visas precis ovanför albumgrafiken, medan alla missade meddelanden som du kan vÀnta pÄ kommer att visas som banners under de rundade mediekontrollerna.

Om konceptet verkar bekant Àr det förmodligen det. Spin har funnits sedan 2014, och utvecklaren har kontinuerligt uppdaterat tweak för kompatibilitet med varje iteration av iOS sedan.

Den nya estetiken som tillhandahÄlls av SpinXI Àr polariserande jÀmfört med out-of-the-box-upplevelsen, och du kommer antingen att Àlska det eller hata det. NÀr det gÀller mig sjÀlv Àr jag ett stort fan av de cirkulÀra mediekontrollerna, och jag tycker att de ser underbara ut.

Om du Àr intresserad av att prova SpinXI sÄ kan du ladda ner det frÄn Cydias Packix-förvar för $ 0,99. Tweak fungerar pÄ alla jailbreakade iOS 11-enheter.

Gillar du de rundade mediekontrollerna bÀttre Àn de grundlÀggande Apple-tillverkade? LÄt oss veta i kommentarerna nedan.