Vinnarna av BlogWorld Expo New York-biljetter Ă€r …

Tankar och reflektioner pÄ BlogWorld Expo NYC och WordCamp Raleigh 2011

Som ni vet gav vi bort 4 pass till BlogWorld Expo till vÄra lÀsare tack vare de fantastiska folket pÄ BlogWorld för att göra det möjligt. Vi gav bort (1) 2-dagarspass, (1) 1-dagarspass, (2) utstÀllningssalskort.

För dem som inte vet vad BlogWorld Ă€r: BlogWorld New York Ă€r en 3-dagars konferens (24 – 26 maj) vid Jacob Javits Convention Center. Blog World Expo Ă€r den första och enda branschomfattande konferensen, mĂ€ssan och medieevenemanget för alla nya medier. Om du vill ta din bloggning till nĂ€sta nivĂ„, utöka din publik, vĂ€xa ditt företag och dĂ„ Ă€r det ett MÅSTE att delta i BlogWorld.

Alla som kom in visste att de skulle vara ansvariga för sina egna rese- / logikostnader. Men vi gick med pÄ att Àta en lunch eller middag med alla. Vinnarna baseras pÄ svarens kvalitet.

Vinnare pÄ tvÄ dagspass: Wendy (@fitfamilyfun) frÄn Finding Family Fitness

Hon ville verkligen gÄ. Hon lade upp 3 kommentarer pÄ vÄr webbplats (eftersom vi aldrig nÀmnde att du inte kunde komma in tvÄ gÄnger, men det var inte det som vann henne detta pass). Hon skapade en Sponge-Bob introversion av BlogWorld Expo som ocksÄ har nÀmnts av WPBeginner. Kolla in videon nedan:

Vinnare pÄ 1 dagspass: Amanda (@UrbBachelorette)

Vinnar för Expo Hall Pass:

Phyllis Khare (@phylliskhare)
Justin (@Jtsternberg)

För dem som fortfarande vill Äka, rekommenderar vi starkt att du köper dina biljetter nu. Om du anvÀnder kupongen: WPB20 kan du fÄ ytterligare 20% rabatt.

HÄll dig uppdaterad med vÄr blogg eftersom vi kommer att publicera uppdateringar frÄn BlogWorld.