Visa hur mÄnga tecken du har skrivit i Notes-appen med countNNotes

Visa hur mÄnga tecken du har skrivit i Notes-appen med countNNotes

IPhone: s inbyggda Notes-app har fÄtt en mÀngd förÀndringar i nÄgra av de senaste iterationerna av iOS, men en sak som Apple alltid undviker att lÀgga till Àr en teckenrÀknare.

De flesta textredigerare och ordbehandlare som finns tillgÀngliga idag innehÄller nÄgon form av grundlÀggande stöd för tecken- eller ordrÀkning, och det skulle vara trevligt om Notes-appen hamnade i den kategorin. Lyckligtvis ringde en ny gratis jailbreak-tweak countingNotes av iOS-utvecklare kan fÄ det att hÀnda.

Som framgÄr av skÀrmdumpsexemplet ovan lÀgger countingNotes till en teckenrÀknare i navigeringsfÀltet högst upp i Notes-appen. NÀr du skriver frÄn tangentbordet uppdateras teckenrÀknaren i realtid för att oavbrutet visa hur mÄnga tecken du har skrivit.

En sak som vi mÀrkte med en gÄng Àr att countingNotes ser ut och kÀnns precis som en tidigare tweak-release kallad NotesCharacterCount av iOS-utvecklaren hvyc, och kanske Àr det ingen slump; dÄ Àr det bara spekulation.

Den huvudsakliga skillnaden mellan de tvÄ Àr att countingNotes Àr certifierat för att fungera med iOS 11. Med detta sagt kan de jailbroken genom Electra med sÀkerhet ladda ner och installera countingNotes utan risk för instabilitet.

Behovet av en karaktÀrsrÀknare i den ursprungliga Notes-appen Àr utan tvekan subjektivt för hur du anvÀnder din enhet, sÄ din körstrÀcka kan variera. Ett anvÀndningsfall kan vara om du anvÀnder Notes-appen som ett grovt utkast till kompositör för appar som inför teckenbegrÀnsningar, till exempel Twitter.

Om du Àr intresserad av att rÀkna ut anteckningar sjÀlv kan du ladda ner den gratis frÄn Cydias BigBoss-förvar. Tweak fungerar pÄ alla jailbroken iOS 9-11-enheter och har inga instÀllningar att konfigurera.

Har du anvÀndning av en realtidsrÀknare i realtid i den inbyggda Notes-appen? Dela i kommentarfÀltet nedan.