Waze samkörning går rikstäckande

Waze samkörning går rikstäckande

Waze idag meddelat det är dedikerad app för samkörning är nu tillgänglig för alla förare och förare i USA efter att ha startat som ett test i Bay Area redan 2016.

Waze Carpool går rikstäckande

Från och med idag är tjänsten tillgänglig i alla 50 stater.

Du kan välja dina kompisar baserat på deras profiler, stjärnbetyg, antal gemensamma vänner och filter, inklusive växlar för samma kön, kollegor, klasskamrater och mer. Förare och förare njuter av den snabbaste vägen tack vare Waze trafikuppdateringar i realtid.

Förare betalar säkert via en app medan förare får ersättning för bensin.

Waze carpooling tillhandahåller filter för att välja förare och förare

Att planera en veckas pendling är enkelt med möjligheten att planera åkattraktioner upp till sju dagar i förväg. Som en bonus kan du bjuda in grupper av människor du känner och litar på att ordna samkörning.

Enligt Google:

Waze Carpool ansluter förare och förare för en enklare och billigare pendling. Ryttare laddar ner Waze Carpool-appen och sparar pengar för bensin och förare erbjuder en tur via den ursprungliga Waze-appen för att få ut mesta möjliga av en enhet de gör ändå.

Carpool kommer inte bara att samarbeta med andra teknikföretag utan också med städer, företag, transitbyråer och medborgarorganisationer. Som ett exempel kommer Carpool att finnas tillgängligt på 50 Amazon Fulfillment Center-webbplatser så att anställda kan samarbeta för att arbeta tillsammans.

Enligt The Verge, appen ansluter förare till förare med nästan identiska pendlingar baserat på hem- och arbetsadresser. I stället för att tjäna pengar (både förare och förare är begränsade till två åkattraktioner per dag), testar appen vattnet på marknaden för resdelning.

Waze carpooling är nu tillgängligt för alla användare i USA

Waze vill att både förare och förare ska anmäla sig till tjänsten så det ger dem en begränsad möjlighet att tjäna upp till $ 200 i Carpool-kredit med upp till tio remisser.

För mer information, besök den officiella webbplatsen.

Tips och tricks för Waze Carpool

Här är några tips från Waze för att komma in i snabbfilen snabbare:

Och här är några användbara tips att komma ihåg när du registrerar dig för Carpool:

Waze behandlar alla nya ryttare till coola $ 2 i 21 dagar.

Tillgänglighet

Tjänsten är för närvarande tillgänglig i USA, Mexiko och Israel.

Waze Carpool for riders är en gratis nedladdning från App Store.

Den huvudsakliga Waze-appen för förare är också gratis i App Store.

Waze uppdaterades nyligen med stöd för CarPlay-navigering.

CarPlay på iOS 12 stöder tredjepartsnavigeringsappar, vilket utvidgar valet för kunder som endast kan använda Apple Maps med CarPlay på iOS 11 och tidigare.