Whatcha, Pufful, Yahoo Together och andra appar att kolla in i helgen

Whatcha, Pufful, Yahoo Together och andra appar att kolla in i helgen

Den hÀr veckans utgÄva av vÄr veckans appar innehÄller en rolig konversationsapp, en digital fotoassistent och en ny upplevelse för gruppmeddelanden. Och som alltid har vi valt ut tvÄ fantastiska nya spel som du kan kolla in.

Whatcha

Whatcha Ă€r en rolig app som hjĂ€lper dig att upptĂ€cka intressanta Ă€mnen och frĂ„gor, sĂ„ att du kan delta i en omröstning för att rösta pĂ„ de bĂ€sta svaren. Vill du bli en opinionsledare? Prova att skicka dina egna utmanande eller roliga frĂ„gor och dela dem för att se vem som kan komma med de mest smarta svaren. Ämnen inkluderar allt frĂ„n sport till film, historia, musik och till och med logik.

Ladda ner gratis

Pufful

Har du nĂ„gonsin velat lĂ€gga till filter eller effekter i dina foton, men var du inte sĂ€ker pĂ„ var du ska börja? Det Ă€r dĂ€r Pufful kommer in. Du kan helt enkelt bara berĂ€tta för appen vad du tar ett foto av – det vill sĂ€ga “Jag Ă€r i bergen” – och det hjĂ€lper dig att vĂ€lja det bĂ€sta filtret för dina foton. Det Ă€r inte perfekt och grammatiken kan anvĂ€nda lite arbete, men det Ă€r ett fantastiskt koncept och vĂ€rt att kolla in.

Ladda ner gratis

Yahoo tillsammans

Yahoo Together Ă€r precis vad det lĂ„ter – en gruppmeddelandeapp som stöds av den ökĂ€nda tekniska jĂ€tten. Den Ă€r fulladdad med funktioner som pĂ„minnelser, anpassade reaktioner, bilagor, tystnad och mer för att hjĂ€lpa dig att hĂ„lla dig organiserad och engagerad. Inbjudningar skickas som webblĂ€nkar sĂ„ att du inte behöver dela dina kontakter och med funktionen Blasts kan du skicka ut massmeddelanden.

Ladda ner gratis

Zentris

Zentris Àr ett mycket minimalt, zen-pusselspel dÀr du mÄste ansluta brickor för att bilda minst en hel linje eller kolumn för att rensa skrivbordet. Det Àr enkelt, men ÀndÄ utmanande och snabbt att plocka upp och spela. Om du Àr ett fan av avkopplande pussel Àr det hÀr ett mÄste-försök.

Ladda ner gratis

True Surf

True Surf Àr vÀrldens mest autentiska surfspel. Den erbjuder 21 av de bÀsta surfbrotten som drivs av True Axis fysiska simuleringsmotor och drivs av live Surfline-vÀderprognoser. Funktionerna inkluderar realistiska beröringsbaserade kontroller, anpassade, utvecklingsbara karaktÀrer, en mÀngd surfutrustning att vÀlja mellan och en vÀrldssurfliga för att testa dina fÀrdigheter. InnehÄller flera IAP.

Ladda ner gratis

Andra apprelaterade nyheter vÀrda att kolla in