WhatsApp för att fÄ fullstÀndiga mediaförhandsgranskningar i iOS-aviseringar, inklusive animerade GIF-filer

WhatsApp för att fÄ fullstÀndiga mediaförhandsgranskningar i iOS-aviseringar, inklusive animerade GIF-filer

WhatsApp för iPhone idag stötte till version 2.18.80 i App Store. Medan inga nya funktioner nÀmndes i förÀndringsloggen bortsett frÄn möjligheten att skicka meddelanden till grupper, har uppdateringen tydligen lagt grunden för en ny funktion som mÄnga anvÀndare har efterfrÄgat i flera Är nu: fullstÀndiga mediaförhandsgranskningar i iOS-meddelanden, inklusive animerade GIF.

Den Facebook-Àgda appen saknar för nÀrvarande stöd för omfattande iOS-aviseringar.

Enligt WABEtaInfo, WhatsApps meddelandeförlÀngning gör det möjligt för mÀnniskor att se alla media som Àr bifogade ett meddelande direkt frÄn anmÀlan. BÄde bilder och animerade GIF kan förhandsgranskas frÄn anmÀlan.

Meddelandet innehÄller Àven ett praktiskt alternativ för att ladda ner hela förhandsgranskningen om du har inaktiverat det automatiska nedladdningsalternativet för bilagor i dina WhatsApp-instÀllningar.

Förhandsgranskningar av WhatsApp i iOS-aviseringar stöder animerade GIF-filer

Rika meddelanden debuterade först tillsammans med iOS 10, sÄ det Àr troligt att det krÀvs iOS 10 eller senare för att se fullstÀndiga förhandsvisningar av media i dina WhatsApp-aviseringar.

Medan den hÀr övertygande nya funktionen fortfarande Àr under utveckling bör den aktiveras i en av de framtida uppdateringarna till den populÀra appen för snabbmeddelanden.

WhatsApp för iPhone Àr en gratis nedladdning frÄn App Store.