WhatsApp testar mörkt lÀge & amp; förhandsgranska videor i push-aviseringar

 WhatsApp testar mörkt lÀge & amp;  förhandsgranska videor i push-aviseringar

Facebook-Àgda WhatsApp testar ett mörkt grÀnssnitt i dess iPhone-app, samt förhandsgranska videor i aviseringar, enligt dolda kodstrÀngar avtÀckt av WABetaInfo.

WhatsApp har nyligen aktiverat bild- och GIF-förhandsvisningar i rika meddelanden och nu Àr beta-anvÀndare tillgÀngliga för att förhandsgranska videobilagor direkt frÄn WhatsApps push-meddelande ocksÄ.

Kanske viktigare Àn det (Ätminstone för vissa mÀnniskor) Àr det faktum att WhatsApp Àr upptagen med att implementera ett mörkt lÀge-liknande anvÀndargrÀnssnittstema. Tidiga skÀrmdumpar indikerar att det mörka grÀnssnittet fortfarande Àr pÄgÄende och lite grovt runt kanterna, men vi kan tydligt se att en mörkare bakgrund Àr ihopkopplad med lite elegant grÄ styling till en stor effekt.

Det mörka grÀnssnittet och förhandsgranskning av videor frÄn anmÀlan Àr inte live i WhatsApps senaste 2.18.100-uppdatering, men titta pÄ det hÀr utrymmet eftersom vi ser till att hÄlla dig i slingan.

PÄ tal om det, WhatsApp 2.18.100 medförde tre förbÀttringar: stöd för den inbyggda skÀrmupplösningen pÄ iPhone XS Max, förbÀttringar av röstmeddelanden i rad och en översyn av bubblemenyn med enklare Ätkomst till appens snabba snabba ÄtgÀrder.

Hur gillar du ett pÄgÄende mörkt lÀge i WhatsApps iPhone-app?

LÄt oss veta genom att lÀmna en kommentar nedan.

WhatsApp Àr tillgÀngligt utan kostnad i App Store.