Windows 10-tricks, tweaks och amp; Hacks Of 2020 – Prestationstips

 Windows 10-tricks, tweaks och amp;  Hacks Of 2020 - Prestationstips

Windows 10 Tricks, Tips & Hacks – Tweaks för prestanda

Windows 10 Àr det moderna operativsystemet och Àr laddat med mÄnga fantastiska funktioner. Det finns mÄnga saker som du redan vet om detta operativsystem, men det finns fÄ saker som du inte vet. Det finns en hel del tricks och hack i operativsystemet Windows 10 som hjÀlper dig att stÀlla in detta operativsystem snabbt och ocksÄ hjÀlpa dig att utföra vissa uppgifter med nÄgra fÄ klick. SÄ lÄt oss ta en titt pÄ Windows 10-tricks och hack som du kan anvÀnda för att anpassa ditt operativsystem enligt din bekvÀmlighet.

I denna handledning ska vi dela de bÀsta verktygen för finjustering av Windows 10 och BÀsta Windows 10-tricks och hack frÄn 2020 som hjÀlper din dator att öka hastigheten och prestandan. Innan du dyker in i huvudartikeln vill vi att du visar nÄgra Windows 10-fakta och okÀnd dold information.

HÀmta lÀnk: Ladda ner Windows 10 ISO 32-64 BIT

Kommande Windows-version kommer att vara Windows 12?

Vilken Windows 12? Är du seriös? Det Ă€r vad mĂ€nniskor sprider falska nyheter överallt. Men just nu slĂ€pper vi Windows 10, och eftersom Windows 10 Ă€r den sista versionen av Windows arbetar vi alla fortfarande med Windows 10 “. Det var uttalandet frĂ„n Jerry Nixon, Microsofts utvecklareevangelist, som talade vid Microsofts Ignite-konferens. SĂ„ varför skulle folk tro att Windows 12 skulle vara nĂ€sta version av Microsoft.


Med hjĂ€lp av detta trick kan du visa alla appar i Start-menyn. Allt du behöver göra Ă€r att klicka pĂ„ ‘Alla appar‘alternativ, och du kommer att kunna se dem i alfabetisk ordning. Som vi alla vet kommer Windows 10 med det bĂ€sta anvĂ€ndargrĂ€nssnittet i startmenyn. Och de inbyggda appar som tillhandahĂ„lls av Windows 10 mer glansigt utseende och bĂ€st öka prestanda ocksĂ„.

# 2 Skaffa alternativ för omstart och avstÀngning i Start-menyn

Klicka pĂ„ ‘Krafti startmenyn och öppna alternativet Starta om och stĂ€nga av i Start-menyn.

# 3 Flytta och Àndra storlek pÄ brickorna i Start-menyn

Genom att anvĂ€nda de hĂ€r bĂ€sta Windows 10-tweaksna och trickarna kan du enkelt flytta och Ă€ndra storlek pĂ„ brickorna. För att flytta brickorna, klicka och hĂ„ll kvar pĂ„ den titeln och dra den sedan till önskad plats. För att Ă€ndra storlek pĂ„ en viss bricka högerklickar du pĂ„ den och vĂ€ljer ‘Ändra storlekalternativ frĂ„n rullgardinsmenyn.

# 4 Skapa flera skrivbord

Klicka först pĂ„ uppgiftsvysknappen bredvid sökfĂ€ltet i aktivitetsfĂ€ltet. Du kommer dĂ„ att mĂ€rka en knapp lĂ€ngst ned till höger pĂ„ skĂ€rmen mĂ€rkt som ‘+ Nytt skrivbord. ‘ Klicka pĂ„ detta för att skapa ett nytt skrivbord. Med de hĂ€r bĂ€sta Windows 10-trick och tweaks kan du skapa sĂ„ mĂ„nga nya skrivbord som du vill.

# 5 VÀxla mellan stationÀra datorer

Att vÀxla mellan skrivbordet Àr ocksÄ ett av Windows 10 senaste tricks. För detta mÄste du klicka pÄ uppgiftsvisningsknappen och sedan klicka pÄ nÄgon av miniatyrerna lÀngst ner pÄ skÀrmen för att flytta till ett annat öppet skrivbord.

# 6 AnvÀnd Snap Assist för delad skÀrmvy

Om du vill anvÀnda tvÄ fönster med en delad skÀrm drar du det första fönstret till endera Ànden av skÀrmen. NÀr du slÀpper musknappen monteras fönstret automatiskt pÄ hÀlften av skÀrmen. DÀrefter visar Snap Assist miniatyrerna av de andra fönstren som redan Àr öppna.

# 7 Aktivera ‘SpĂ„ra inte’ i Edge

Ett annat fantastiskt Windows 10-trick, hack. Det hÀr alternativet i Windows 10 Àr inaktiverat som standard. Om du behöver aktivera den hÀr funktionen klickar du pÄ trepunktsmenyn och navigerar till InstÀllningar >> Visa avancerade instÀllningar och blÀddra sedan nedÄt och slÄ pÄSkicka förfrÄgningar som inte spÄrasalternativet.

LÀs ocksÄ: Hur man gör en lösenordsÄterstÀllningsdisk för Windows PC

# 8 Pin-mappar i File Explorer

Det mĂ„ste finnas en hel del mappar som du vill komma Ă„t ofta. För att fĂ€sta dessa mappar i filutforskaren högerklickar du pĂ„ dessa mappar i File Explorer och vĂ€ljer sedan ‘FĂ€st till snabbĂ„tkomstalternativ frĂ„n rullgardinsmenyn och dessa filer kommer att vara tillgĂ€ngliga i den vĂ€nstra rutan.

# 9 Kommentera, markera och infoga anteckningar i Edge

Den mest fantastiska funktionen Àr att du kan markera webbsidor i Edge. Du kan enkelt notera, skriva, markera och till och med skriva direkt pÄ en webbplats. Allt du behöver göra Àr att klicka pÄ Redigera bilden lÀngst upp till höger, en lila stapel kommer fram med verktyg för att rita, markera, radera, göra anteckningar, ta skÀrmdumpar och dela.

# 10 Tangentbordsnavigering i Edge

I den helt nya Windows 10 kan du tillĂ„ta matta, tangentbord eller surfa bara genom att klicka pĂ„ trepunktsmenyn och sedan gĂ„ till InstĂ€llningar >> Visa avancerade instĂ€llningar och aktivera alternativet “AnvĂ€nd alltid caret surfing”. Och slĂ„ sedan pĂ„ den genom att slĂ„ F7.

LÀs ocksÄ: Hacka alla lösenordsskyddade Windows-PC inom nÄgra sekunder

# 11 AnvÀnd mörkt tema: Windows 10 Hacks

Nu kan du enkelt flytta ditt gamla, förinstallerade grÀnssnitt till Dark Theme för det hÀr tricket du behöver följa: InstÀllningar> Anpassning> FÀrger, rulla ner och vÀlj Mörk som app-lÀge.

# 12 GenvÀgar för kommandotolken (CMD): Tweaks för Windows 10

Innan vi har publicerat en lista med mer Àn 200 bÀsta CMD-tricks och hack frÄn 2020. Du kan gÄ igenom det Àmnet för att lÀsa mer om kommandotolgenvÀgar.

Kortkommandon för kommandotolken:

Ctrl + C / V / A – Kopiera, klistra in, vĂ€lj allt Skift + Sida upp / Sida ned Ctrl + Höger / vĂ€nsterpil – BlĂ€ddring i text etc.

LÀs ocksÄ: Windows 7 ISO-fri fullstÀndig version Ladda ner 32/64 bitar

Sammanfatta: Dessa var nĂ„gra av de bĂ€sta Windows 10-tricks, tips, tweaks och hack och knep som du kan anvĂ€nda i den helt nya Windows 10 för att underlĂ€tta nĂ„gra av uppgifterna som att fĂ€sta mappar i filhanteraren, anvĂ€nda Snap Assist för en delad skĂ€rmvy etc. Om vi ​​har missat nĂ„got sĂ„dant anvĂ€ndbara Windows 10-tricks och hackar dĂ„, lĂ„t oss veta i kommentarfĂ€ltet nedan. Glöm inte att dela den med dina vĂ€nner.