WordCamp Columbus 2011 – Roligt och lĂ€rande samtidigt

WordCamp Columbus 2012 (Sammanfattning, tankar och bilder)

I helgen deltog jag (Syed Balkhi) i WordCamp Columbus 2011. Evenemanget var tvĂ„ dagar dĂ€r den första dagen var en workshop för smĂ„företag, ideella och nya bloggare medan den andra dagen var en traditionell WordCamp-stilpresentation. Det var jĂ€ttekul, och jag fick umgĂ„s med nĂ„gra fantastiska folk. Jag gav ocksĂ„ totalt fyra presentationer: “VĂ€lja det perfekta WordPress-programmet och plugin-programmet”, “TjĂ€na pengar pĂ„ din WordPress-blogg bortom bannerannonserna”, Korta samtal om det goda, dĂ„liga och fula med att blogga den första dagen. Den andra dagen höll jag ett föredrag om “hur man pĂ„skyndar WordPress”. Nedan Ă€r bilderna:

Jag fick umgÄs med mÄnga hÀftiga mÀnniskor inklusive @nacin @studionashvegas @creativebill @simpledream @brianlayman @angiemeeker @rdmeeker @kimparsell @jonathandavis @ jeffr0 @ryanimel och mer. Jag tog nÄgra bilder frÄn evenemanget. Du kan se dem bifogade pÄ bilden nedan:

[slickr-flickr tag=”wccbus” items=”16″]

Jag skulle inte kunna ta den hÀr resan om det inte var för folket över pÄ BuySellAds. Jag vill tacka dem för att de har gjort det möjligt.

BuySellAds Ă€r en enorm marknadsplats för att köpa / sĂ€lja reklamplatser pĂ„ din webbplats. Över 750 framgĂ„ngsrika bloggare anvĂ€nder dem för att driva sin online-annonsförsĂ€ljning. WPBeginner anvĂ€nder ocksĂ„ BSA för att underhĂ„lla vĂ„ra annonser. Det Ă€r ocksĂ„ en utmĂ€rkt plats för annonsörer. Över 1000 kvalitetsannonsörer anvĂ€nder BSA för att rikta in sig pĂ„ mĂ„lgrupper som Ă€r rĂ€tt för deras varumĂ€rke. Om du Ă€r intresserad, ansök om att vara pĂ„ deras marknadsplats nu.