WordCamp Experience som denna fÄr oss att delta i fler WordCamps

WordCamp Experience som denna fÄr oss att delta i fler WordCamps

Ni vet nog att vi deltar i mÄnga WordCamps. För dem som inte vet vad en WordCamp Àr? och varför du ska delta, dÄ mÄste du kolla in vÄr infografik. Kort sagt Àr det en helgkonferens dÀr alla nivÄer av WordPress-anvÀndare samlas och pratar WordPress. De delar med sig av sina erfarenheter, tips, tricks och alla coola saker relaterade till WordPress.

Nu Ă€lskar vi att delta och trĂ€ffa nya mĂ€nniskor. Det Ă€r bra nĂ€tverk, och det Ă€r bara freakin ‘coolt att se alla mĂ€nniskor som Ă€lskar samma sak som du gör “WordPress”. Vi kan stolt sĂ€ga att varje WordCamp vi har deltagit i har vi lĂ€rt oss nĂ„got nytt.

Nyligen fick vi ett meddelande i e-postmeddelandet frÄn en WordCamp-deltagare som Syed tillbringade en god bit tid pÄ WordCamp Columbus. Detta meddelande gjorde verkligen vÄr dag:

PÄ WordCamp Columbus tillbringade du en timme med mig och gav mig rÄd. Inte bara uppskattar jag det, jag lyssnade faktiskt och satte det i rörelse.

Flera veckor senare har jag mitt eget dedikerade serverutrymme, just installerat Genesis pÄ ett WordPress-nÀtverk. Dessutom arbetar jag pÄ (4) webbplatser nu pÄ Genesis Framework. GÄr fortfarande igenom inlÀrningskurvan men borde vara effektivare nÀr jag fÄr dessa gjort. Att lÀmna mitt heltidsjobb var nyckeln till att fÄ tid att lÀra mig WP, php etc.

Sluta aldrig hjÀlpa mÀnniskor och ge rÄd. Det betyder mycket för mig. Jag kommer att fortsÀtta att peka pÄ din webbplats och retweeta dina saker. Hoppas vi ses pÄ ett annat WordCamp snart.

Det Àr upplevelser som dessa varför Matt Mullenweg skapade WordCamps [Interview]. Det Àr pÄ grund av erfarenheter som detta varför vi fortsÀtter att delta i WordCamps.

Vi hoppas att vi ses pÄ WordCamp. Se till att kolla in schemat eftersom det kan finnas en i ditt omrÄde. Om du har varit pÄ WordCamp och vill dela dina kommentarer, gör det i kommentarerna.

Glöm inte att kolla in vÄr infografik om Vad Àr ett WordCamp och varför du ska delta!