WordCamp Fayetteville 2010 (översikt)

WordCamp Fayetteville 2010 (översikt)

Den senaste helgen tog Syed Balkhi (@syedbalkhi) en resa till vårt sjätte WordCamp där WPBeginner-teamet deltog. Detta WordCamp var beläget i Fayetteville, Arkansas. Den första natten deltog Syed vid den officiella högtalarmiddagen tillsammans med Mitch Canter (@studionashvegas), Tammy Hart (@tammyhart), Christopher Spencer (@ cspencer75) och andra. Efter middagen gick han till den officiella tweetupen i Fayetteville-området.

Ljus och tidig lördag anlände han till stadens centrum (konferensplats) för att checka in och träffa arrangören av evenemanget, Christopher Spencer (@ cspencer75). Han deltog i många sessioner inklusive WordPress 3.0 översikt, anpassa teman, Analytics i WordPress och andra. Syed gav också en 90 minuters presentation: The Holy Grail of Blogging.

Syeds presentation

Efter evenemanget gick Syed till middag med m√•nga fantastiska m√§nniskor fr√•n WordCamp. En av dessa intressanta deltagare √§r Stephanie Leary (@sleary), f√∂rfattaren till “Beginning WordPress 3”, en bok som snart kommer ut. N√§r dagen var √∂ver var det en fantastisk efterfest p√• New Design School (@newdesignschool).

Nästa morgon fanns det ett Guru Gallery på New Design School. Mitch gav en minipresentation om att använda WordPress som medlemssida. Sedan tyckte Syed tillsammans med Tammy Hart och många andra deltagare att prata om WordPress. Sonia vid New Design School var väldigt snäll att skaffa oss Veggie hamburgare.

[slickr-flickr tag=‚ÄĚwcfay‚ÄĚ items=‚ÄĚ10‚Ä≥]

Nu när han är tillbaka i Florida ser vi fram emot vårt nästa WordCamp. Vi vill tacka arrangörerna, sponsorerna och staden Fayetteville för att de bjuder oss på en fantastisk Wordcamp!