WordCamp Miami 2012 – Hur man gör Lead Generation i WordPress Edition

WordCamp Miami 2012 - Hur man gör Lead Generation i WordPress Edition

OMG, vilken fantastisk helg vi hade. Det var tredje gÄngen under de senaste tre Ären att jag gick ner till Miami för WordCamp Miami 2012. NÄgot lokalt i omrÄdet, det Àr alltid ett nöje att se ett vÀxande WordPress-community. Detta var ocksÄ det tredje Äret som jag talade pÄ WordCamp Miami, och det var en Àra att se sÄ mÄnga bekanta ansikten nÀrvara vid min session. Jag vill tacka David Bisset (@dimensionmedia), Ptah Dunbar (@ptahdunbar), Rick Tuttle (@ricktuttle) och hela volontÀrteamet för att ha arbetat sÄ hÄrt för att ge oss en fantastisk hÀndelse. David Pegg (@iamdpegg) och jag deltog i WordCamp Miami som representerade WPBeginner och List25 (@ list25).

Jag blev ombedd att leda nybörjarworkshopen tillsammans med Ptah Dunbar. Det var en Àra att presentera grunderna. Jag hade det bra att arbeta med WordPress och hjÀlpa mÀnniskor. Den andra dagen talade jag om How to do Lead Generation i WordPress. Jag har aldrig presenterat detta Àmne förut, sÄ det var första gÄngen. Jag delade mina resultat av hur jag fick över 30 000 gillanden med en enkel leadgenereringsteknik. Tog min webbplats till 5 miljoner sidvisningar och mer. Nedan Àr mina bilder:

Nu vet jag att det Àr svÄrt att följa bilderna eftersom det finns sÄ lite information dÀr. Jag bifogar en lista med resurser som du kommer att hitta till hjÀlp.

Jag vet att alla ville veta hur jag gjorde den Facebook Likes-kampanjen för att fÄ över 30 000 likes. Kolla in min artikel om Boost your Facebook Likes genom att skapa en Facebook Giveaway med WordPress.

Lightbox-plugin som jag nÀmnde heter Pippity. HÀr Àr en kupong pÄ 25% pÄ Pippity. HÀr Àr en fullstÀndig Pippity-handledning.

Det kraftverksformulÀr-plugin jag nÀmnde heter Gravity Forms. Du kan fÄ 25% rabatt pÄ kupongen för Gravity Forms. För att fÄ tillÀggen för leadgenerering behöver du en företagslicens eller högre.

För snabba mÄlsidor bör du bara anvÀnda drag-drop-ramverket Headway Themes. HÀr Àr en lÀnk till Headway Coupon. Det gör det super enkelt att skapa mÄlsidor SUPER FAST.

Jag pratade mycket om List25. Det hjÀlper alltid anvÀndare att se en fullstÀndig lista över plugins som vi anvÀnder för webbplatsen. Kolla in Bakom kulisserna pÄ List25.

Det kommer alltid att hjĂ€lpa om du hĂ€nvisar till min inlĂ€ggsserie om How to Lead Generation i WordPress – Del 1, Del 2, Del 3.

Sist men definitivt det VIKTIGSTA, du bör kolla in mitt nyhetsbrevarkiv dÀr jag pratade om hur jag fick över 4 miljoner sidvisningar pÄ under tre mÄnader. Ja, det Àr freaking lÄngt, men det visar dig hela historien om List25, mina strider och hur jag övervann den. PS efter slutet av den mÄnaden hade jag över 5 miljoner sidvisningar pÄ webbplatsen, över 1 miljon videovyer pÄ Youtube och mycket mer. Om du gillar e-postmeddelandet, glöm inte att prenumerera pÄ listan. Detta skulle hÄlla dig i ögonen pÄ de tekniker som jag försöker regelbundet.

Glöm inte att kolla in nÄgra av bilderna som vi tog och stal frÄn andra:

[slickr-flickr tag=”wcmia12″ items=”16″]

VĂ„rt Flickr-album.