WordPress 2.8.1 slÀpps officiellt

WordPress 2.8.1 slÀpps officiellt

WordPress 2.8.1 slÀpps officiellt eftersom det publicerades pÄ WordPress-bloggen av Ryan. Den hÀr versionen hade tvÄ betaversioner och flera korrigeringar tills den Àntligen slÀpptes idag.

WordPress 2.8.1 fixar mÄnga buggar och förbÀttrar sÀkerheten för pluginadministrationssidor. I den tidigare versionen kunde administratörssidor som lagts till av vissa plugins ses av okÀnda anvÀndare, vilket resulterar i att information lÀcks ut. Inte alla plugins Àr sÄrbara för detta problem, men WordPress-personal och WPBeginner rÄder dig att uppgradera till 2.8.1 för att vara sÀker.

Det gjordes massor av förÀndringar i WordPress 2.8.1, vi listar nÄgra markerade hÀr, men du kan se hela listan om du sÄ önskar.

Vissa teman kallade get_categories () pĂ„ ett sĂ„dant sĂ€tt att det skulle misslyckas i 2.8. 2.8.1 fungerar kring detta sĂ„ att dessa teman inte behöver Ă€ndras. DashboardminnesanvĂ€ndningen minskar. Vissa mĂ€nniskor hade slut pĂ„ minne nĂ€r de laddade instrumentpanelen, vilket resulterade i en ofullstĂ€ndig sida. Den automatiska uppgraderingen raderar inte lĂ€ngre av misstag filer nĂ€r du rensar frĂ„n en misslyckad uppgradering. Ett problem dĂ€r Rich Text Editor inte laddades pĂ„ grund av komprimeringsproblem har lösts. Extra sĂ€kerhet har införts för att bĂ€ttre skydda dig frĂ„n plugins som inte gör explicita behörighetskontroller. ÖversĂ€ttning av rollnamn fast. wp_page_menu () Ă€r som standard sortering efter den anvĂ€ndardefinierade menyordningen i stĂ€llet för sidrubriken. Uppladdningsfelmeddelanden rapporteras nu korrekt. Autosave-fel som upplevs av vissa IE-anvĂ€ndare Ă€r fixat. Stylingfel i plugin-redigeraren fixad. SSH2-filsystemkrav har uppdaterats. Byt tillbaka till curl som standardtransport. Uppdaterat översĂ€ttningsbiblioteket för att undvika problem med mbstring.func_overload. StrĂ€ngare inline stilrening. StrĂ€ngare menysĂ€kerhet. Inaktiverad kodmarkering pĂ„ grund av webblĂ€sarens inkompatibilitet. RĂ€ttelser för RTL-layout.

Nu om du vÀljer att uppgradera vilket vi starkt rekommenderar att du gör sÄ kan du med en klickuppgradering som WordPress nu har. De flesta anvÀndare bör redan se ett fÀlt högst upp pÄ wp-admin-panelen som ber dig uppgradera.

Klicka pÄ uppgraderingsknappen och följ proceduren. Om du vill ladda ner en kopia till din dator, gÄ till WordPress-nedladdningar.