WordPress 2.8.3 slÀppt (Security Patch)

WordPress 2.8.3 slÀppt (Security Patch)

Det bĂ€sta med WordPress Ă€r att det har en enorm gemenskap. Även om vissa kanske tror att WordPress har sĂ„ mĂ„nga sĂ€kerhetsproblem, och de skickar ut uppdateringar sĂ„ snabbt som för nĂ„gra veckor sedan nĂ€r de slĂ€ppte WordPress 2.8.2, men sanningen Ă€r att WordPress Ă€r fantastisk. Vi som anvĂ€ndare rapporterar bristerna och de gör uppdateringen sĂ„ snabb.

Massor av annan programvara har inte dessa brister bara för att ingen pÄpekar dem. Deras gemenskap Àr liten sÄ mÄnga av deras buggar gÄr obemÀrkt förbi.

Med det sagt finns det ytterligare en sÀkerhetsrelease av WordPress som en version 2.8.3. Det rekommenderas starkt att du uppgraderar din blogg eller WordPress-webbplats sÄ snart du kan. HÀr Àr ett utdrag frÄn WordPress officiella blogg:

TyvÀrr saknade jag nÄgra platser nÀr jag fixade privilegierna för eskaleringsproblem för 2.8.1. Lyckligtvis har hela WordPress-communityn vÄra ryggar. Flera mÀnniskor i samhÀllet grÀvde djupare och upptÀckte omrÄden som förbises. Med deras hjÀlp fixas de ÄterstÄende problemen i 2.8.3.