WordPress för iPad-funktioner [Screenshots]

WordPress för iPad-funktioner [Screenshots]

Apples nya iPad skapar ett surr precis som alla andra Apple-produkter. Det sÄldes över 700 000 exemplar pÄ en dag. WordPress tillkÀnnagav en ny version av deras applikation som heter WordPress för iPhone / iPad OS 2.4. Detta Àr den första versionen av WordPress-appen som Àr kompatibel Apples iPad.

Det har inte lagts till nĂ„gra nya funktioner i den hĂ€r applikationen. Detta var första gĂ„ngen som WordPress slĂ€ppte utan ytterligare funktioner. Allt du kan göra i WordPress 2.3 för iPhone kan du göra pĂ„ iPad – men med ett grĂ€nssnitt utformat för att dra nytta av den nya skĂ€rmens förstorade fastigheter.

Med den hÀr nya appen och iPads stora skÀrm kan du nu dra nytta av det större tangentbordet pÄ skÀrmen (eller anvÀnda ett externt tangentbord) för att skriva ut dina större inlÀgg. Detta kommer sÀkert att göra lÀngre blogginlÀgg mycket lÀttare att skriva. Du kan ocksÄ moderera, redigera eller svara pÄ kommentarer. Den stora skÀrmen hjÀlper dig att snabbt moderera masskommentarer.

Geotaggning Àr ocksÄ aktiverat i den hÀr versionen. Du kan lÄta dina anvÀndare varifrÄn inlÀgget publicerades om du vill. Men den hÀr funktionen fungerar bara med 3G-versionen av iPad.

SkÀrmdumpar

iPad för WordPress

iPad för WordPress

iPad för WordPress

iPad för WordPress

iPad för WordPress

FÄr du en iPad till dig sjÀlv? LÄt oss veta i kommentarerna. Vi kommer att fÄ en iPad nÀr 3G-versionen kommer ut i slutet av april.