WordPress-världskarta РTagga dig själv nu

WordPress-världskarta - Tagga dig själv nu

Denna intressanta idé fanns under vår uppmärksamhet under WordCamp NYC. WP World Map skapad av Oliver Schlobe låter dig geo-tagga dig själv på en världskarta. Med den här kartan kan du ansluta till lokala WordPress-användare i ditt område. Detta är ett utmärkt verktyg för både utvecklare och WordPress-användare.

Utvecklare kan nu annonsera sig själva genom att märka sig själva på kartan. Användare kan nu hitta WordPress-utvecklare som befinner sig i sitt eget område. Detta är också ett utmärkt verktyg eftersom det visar alla de senaste WordCamps som kommer, så om en händelse kommer upp i ditt område kommer du inte att missa den. Nu om ditt område inte har ett WordCamp eller någon annan mötesgrupp, kommer detta att vara ett utmärkt sätt att börja med att kontakta de användare som bor i ditt lokala område.

Denna karta är ett gigantiskt steg mot att bygga en bättre anslutning runt WordPress-community. WordPress växer väldigt snabbt, och du kanske inte vet att någon som bor några kvarter från dig använder WordPress och letar också efter en WordPress-kompis i området.

Tagga dig själv nu och bli en del av en global WordPress-community

WordPress världskarta