Woz ansluter sig till blockchain-sektorn

Woz ansluter sig till blockchain-sektorn

Apples grundare Steve Wozniak har avslöjat planer pÄ att gÄ med i blockchain-start Equi Capital.

“VĂ„r strategi Ă€r inte som en ny valuta, eller nĂ„got falskt dĂ€r en hĂ€ndelse kommer att fĂ„ den att öka i vĂ€rde”, sa han. ”Det Ă€r en aktie i ett företag. Detta företag gör investeringar av investerare med enorma resultat i bra investeringar i saker som hyreshus i Dubai. ”

Starten planerar att öppna verksamhet pÄ Malta runt november 2018.

I en intervju med NullTX tidigare i veckan, Wozniak, som ofta har kallats för smeknamnet “Woz” eller “The Woz,” förklarade varför han Ă€ndrade sig efter att han ursprungligen var ovillig att gĂ„ med i blockchain-sektorn.

Han sa om blockchain-tekniken:

Först fortsatte jag att höra [about blockchain]och jag förstod det inte. Det Àr inte nÄgot du förstÄr pÄ en dag. Du tÀnker pÄ det, lÀser mer om det och hur det fungerar och sedan ser du hur mÀnniskor faktiskt börjar anvÀnda det, genom gruvprocessen och Àven verifiering och, aha! Allt lÀgger till!

Jag gillar att hĂ„lla koll pĂ„ saker … Bitcoin fĂ„ngade min uppmĂ€rksamhet. Det hade sĂ„ mĂ„nga ovanliga aspekter för vilken teknik jag nĂ„gonsin hade hört talas om. Ingen Ă€r verkligen kĂ€nd för att vara skaparen. Det har inget centraliserat [component]. Det Ă€r baserat pĂ„ matematik.

Det finns ett visst antal Bitcoin som nĂ„gonsin kan existera … Matematik för mig Ă€r som naturen. Det Ă€r mycket bĂ€ttre Ă€n mĂ€nniskor … Jag litar mer pĂ„ naturens saker Ă€n vad mĂ€nniskan utgör. MĂ€nniskan utgör valutor, kontrollerar dem, utfĂ€rdar nya amerikanska dollar varje Ă„r; Bitcoin var immun mot det.

Woz ser Bitcoin som “digitalt guld” och Etherum som en plattform dĂ€r “tusentals företag utvecklar sina egna applikationer.” Var noga med att lĂ€sa hela NullTX-intervjun med Woz, genomförd