WPBeginner-anvÀndare fÄr en gratis domÀn och 50% rabatt pÄ Bluehost webbhotell

Bluehost $3.95 Special

Vill du starta en ny blogg, byta webbhotell eller överföra frÄn WordPress.com? LÄt oss göra det enkelt för dig. VÄra vÀnner pÄ Bluehost har gÄtt med pÄ att erbjuda alla WPBeginner-anvÀndare ett begrÀnsat tidsavtal: 50% rabatt och ett gratis domÀnnamn.

Du kan starta din blogg för sĂ„ lĂ„gt som $ 3,95 / mĂ„nad vilket Ă€r deras → Gör ansprĂ„k pĂ„ erbjudandet ←

Varför Bluehost? Eftersom de Àr en officiell WordPress-rekommenderad vÀrdleverantör.

Bluehost Ă€r ett av de Ă€ldsta webbhotellföretagen pĂ„ webben (startade 1996 – Ă€ldre Ă€n Google). De Ă€r det största varumĂ€rket i WordPress-vĂ€rd och Ă€r vĂ€rd miljontals webbplatser inklusive flera av vĂ„ra egna.

FullstÀndig information: NÀr du köper med vÄr remisslÀnk, utan extra kostnad för dig, kommer vi att fÄ en liten provision. Vi skulle fÄ denna hÀnvisningsavgift för att rekommendera nÀstan alla andra företag, men vi rekommenderar endast produkter som vi personligen anvÀnder och / eller tror kommer att tillföra vÀrde till vÄra lÀsare.

För vem Àr detta erbjudande bra?

NÄvÀl alla, men i synnerhet: de som startar en ny blogg eller byter frÄn WordPress.com till en sjÀlvvÀrd WordPress.org-blogg.

Vi har skrivit en fullstÀndig artikel om WordPress.com vs WordPress.org, men hÀr Àr en sammanfattning av varför du ska anvÀnda WordPress med egen vÀrd:

Du fÄr ett gratis domÀnnamn (endast om du gÄr med Bluehost) Du har tillgÄng till fler teman och designanpassningsalternativ. Du kan installera plugins. Du kan visa dina egna annonser utan nÄgra begrÀnsningar. Du kan skapa din egen butik.
Du Àger och kontrollerar ditt innehÄll (medan du pÄ WordPress.com Àr begrÀnsad till deras anvÀndarvillkor, och de visar ofta annonser för dina anvÀndare sÄvida du inte betalar dem för).

Inte övertygad Ànnu?

Bonuserbjudande: VÄrt expertteam hjÀlper dig att komma igÄng. Bluehost lovade oss att om du registrerar dig med vÄr remisslÀnk, kommer de att kompensera oss för att göra blogginstÀllningen Ät dig. Vi kommer till och med att migrera din WordPress.com-blogg till WordPress med egen vÀrd. SÄ hÀr gör du ansprÄk pÄ detta erbjudande:

1. Registrera dig med vÄr remisslÀnk

2. Fyll i formulÀret pÄ den hÀr sidan och det Àr det!

Vem ska inte anvÀnda detta erbjudande?

Erbjudandet Àr inte bra för alla. VÄrt mÄl pÄ WPBeginner Àr att vÀgleda anvÀndarna att fatta det bÀsta beslutet oavsett om vi fÄr betalt eller inte.

Den största fĂ„ngsten hĂ€r Ă€r termen “obegrĂ€nsat utrymme och bandbredd”, och det vill vi förklara.

Hur dessa delade webbhotell kan erbjuda sÄ överkomliga priser Àr att lÄta flera anvÀndare dela en stor server. Genom att ha flera webbplatser pÄ samma server kan de minska kostnaderna för alla.

TÀnk pÄ besparingarna som att Äka buss mot din egen bil.

Med detta sagt finns det inget sÄdant som obegrÀnsat. Medan det stÄr obegrÀnsat har du fortfarande anvÀndningsbegrÀnsningar. Om din webbplats börjar ta upp betydande serverbelastning tvingar de dig artigt att uppgradera. Om de inte vidtar den hÀr ÄtgÀrden har det negativa effekter pÄ den totala prestandan för alla andra webbplatser som delar samma server.

Som konventionell visdom gÄr kommer dina allmÀnna kostnader att vÀxa med ditt företag!

Om din webbplats fÄr miljontals sidvisningar per mÄnad, fungerar inte denna vÀrdplan pÄ $ 3,95 för dig. Du bör titta pÄ att fÄ en VPS eller till och med hanterad WordPress-vÀrd.

Men om du precis har börjat eller har en webbplats för smÄföretag, finns det ingen anledning för dig att betala hundratals dollar varje mÄnad för resurser du inte kommer att anvÀnda. Du bör absolut dra nytta av detta delade webbhotellbjudande.

→ Registrering med Bluehost nu ← – LĂ€gsta priser nĂ„gonsin + ett gratis domĂ€nnamn.