WPBeginner Ă€r 3 – En titt tillbaka pĂ„ det förflutna och en blick pĂ„ framtiden

WPBeginner Àr 3 - En titt tillbaka pÄ det förflutna och en blick pÄ framtiden

KÀra WPBeginner-anvÀndare,

Om du Àr i USA vill jag önska dig en glad 4 juli. Det hÀr datumet Àr speciellt för mig eftersom vi offentligt lanserade WPBeginner just denna dag 2009. Jag kan inte tro att de tre Ären har gÄtt sÄ fort. Jag vill sÀga Tack till var och en av er för att göra det möjligt. Jag uppskattar verkligen dina kommentarer, förslag, tweets, facebook gillar, re-pins, google + 1 och allt som ni har gjort för att stödja oss. Jag kan stolt sÀga att vi har den bÀsta publiken. Jag har haft nöjet att njuta av mÄnga anvÀndares sÀllskap vid olika WordCamps och konferenser. Jag tyckte om att skriva tillbaka till hundratusentals e-postmeddelanden och hjÀlpa folk genom att svara pÄ deras WordPress-frÄgor.

I denna personliga anteckning ville jag se tillbaka pÄ det förflutna och dela nÄgra av de mest glada stunderna med att köra WPBeginner. Jag vill ocksÄ prata lite om framtiden för WPBeginner och vad som fungerar.

Det som började 2009 som en liten webbplats frÀmst för vÄra kunder tjÀnar nu miljontals sidvisningar per mÄnad och hjÀlper hundratusentals anvÀndare. Under de senaste tre Ären har vi fÄtt mycket press och nÀmnder. Vi nÀmndes i WIRED, WebMonkey (en annan WIRED-egendom), Mashable, LinkedIn Official blogg, Smashing Magazine, SitePoint och otaliga andra stora webbplatser. Vi har nÀmnts av de bÀsta sociala medianvÀndarna som Robert Scoble, Calvin Lee, Michael Hyatt och mÄnga fler. Bortsett frÄn nÀmnderna har vi fÄtt arbeta med eller konsultera företag som Webs Inc, CrazyEgg, Milo (nu en del av eBay), Flowtown, Mercer (Marsh & McLennan Inc), ZoneAlarm (CheckPoint) och mÄnga fler.

Vi har skrivit nÄgra riktigt coola artiklar tidigare. Nedan följer nÄgra av mina personliga favoriter:

Uppenbarligen Àr det bara nÄgra fÄ som jag valde. Du kan se hela WPBeginner-arkiven för mer.

Vi startade tvĂ„ nya sektioner: Galleri och kuponger, bara för att stĂ€nga av en av dem och ommĂ€rka den andra. Vi stĂ€ngde av galleriet eftersom det var extremt svĂ„rt att moderera och hĂ€nga med. Vi ommĂ€rker kupongerna till DEALS som Ă€r tillgĂ€ngliga för alla att anvĂ€nda. Hela syftet med denna ommĂ€rkning var att lĂ€gga till kuponger och andra tidskĂ€nsliga erbjudanden pĂ„ ett stĂ€lle. Namnet ”kupong” begrĂ€nsade avsnittet till endast kuponger. SĂ„ vi var tvungna att trĂ€nga vĂ„rt nyhetsavsnitt med ett inlĂ€gg för begrĂ€nsade tidsavtal.

Tidigare förra mĂ„naden lanserade vi en videosektion. Den innehĂ„ller 17 gratis videor som hjĂ€lper nya anvĂ€ndare att komma igĂ„ng med WordPress. Det finns planer pĂ„ att lĂ€gga till fler “avancerade” videor dĂ€r (kanske till och med en fullstĂ€ndig seriehandledning om hur man utformar ett WordPress-tema).

Jag har alltid velat skapa freebies, men vÄr tid tillÀt oss inte det. Jag har skapat en mÄlsida för WordPress och Blogging Freebies. MÄlet Àr att lansera detta avsnitt snart (vilket verkligen betyder i slutet av Äret).

Med denna nya redesign skapade vi ocksÄ en WordPress webbhotell guide. I grund och botten fÄr vi mÄnga anvÀndare som frÄgar oss vilken webbhotell de ska registrera sig med. MÄlet med detta avsnitt Àr att lÄta vÄra anvÀndare lÀgga upp recensioner om det vÀrdföretag som de anvÀnder. Detta hjÀlper nya anvÀndare att fatta rÀtt beslut.

Jag jobbar med mÄnga omfattande guider för att lÀgga till i vÄr nya guide-sektion. Tanken bakom detta initiativ Àr att ha en plats dÀr anvÀndare kan fÄ en steg-för-steg-guide för att arbeta med WordPress. Av den allmÀnna karaktÀren av hur bloggar organiseras arkiveras Àldre innehÄll. NÄgra av vÄra Àldre artiklar Àr dock alltid gröna. Detta gör att vi kan hÄlla dem synliga och göra anvÀndarupplevelsen mycket bÀttre.

Återigen vill jag tacka var och en av er för att lĂ€sa och stödja WPBeginner genom alla dessa Ă„r. Om du har nĂ„gra förslag eller vill att vi ska tĂ€cka ett visst Ă€mne, kan du bara tweeta pĂ„ oss @wpbeginner eller skicka ett e-postmeddelande med hjĂ€lp av vĂ„rt kontaktformulĂ€r.

Med vÀnlig hÀlsning
Syed Balkhi
Grundare av WPBeginner