WPBeginner deltar i Blog World Expo 2010

Blogg World Expo 2010 och freebies (slutlig översikt)

WPBeginner-personal, Syed Balkhi och Amanda Roberts kommer att delta i vĂ€rldens största bloggkonferens som kallas Blog World Expo. Detta evenemang hĂ„lls pĂ„ Mandalay Bay Convention Center i Las Vegas, Nevada. Detta evenemang hjĂ€lper dig att lĂ€ra dig mer om innehĂ„llsskapande, distribution och intĂ€ktsgenereringsstrategier, steg-för-steg-tekniker och banbrytande verktyg frĂ„n de mest framgĂ„ngsrika bloggarna, podcasters, sociala medier, Internet-TV- och radioinnehĂ„llsgeneratorer och New Media Marketing Pro. Även om vi inte Ă€r en av mediepartnerna för Blog World Expo, kommer vi att göra vĂ„rt bĂ€sta för att ta bra anteckningar och hĂ„lla er uppdaterade med den kvalitetsinformation som vi lĂ€r oss.

Blog World Expo handlar inte bara om att lĂ€ra av proffsen. En av de bĂ€sta delarna av detta evenemang Ă€r NÄTVERKET. Du fĂ„r nĂ€tverk med nĂ„gra av de bĂ€sta bloggarna i branschen och mĂ„nga andra bloggare som du potentiellt kan samarbeta med. Att ha en nĂ€tverkssession ansikte mot ansikte hjĂ€lper dig att bygga en bra relation med bloggare i din bransch. Du kan lĂ€ra dig tips och tricks frĂ„n andra bloggare som du aldrig kommer att se pĂ„ webben. Det hĂ€r Ă€r bara nĂ„gra av de bĂ€sta delarna om Blog World Expo.

Evenemanget hÄlls i Vegas, sÄ du kan inte bli uttrÄkad. Det Àr mycket att göra. Detta kommer att bli en fantastisk resa, och vi Àr mycket glada över det. Om du ska delta, se till att trÀffa oss. Vi fÄr ett Full Access Pass och vi kommer att stanna en dag extra. För dig som inte ska bör du allvarligt övervÀga att delta i detta evenemang.

Om du registrerar dig före den 15 juli kan du spara nÀstan 50% av det ursprungliga biljettpriset. För att vara exakt sparar du $ 595 pÄ originalpriset för full Ätkomstpass. Vi har ocksÄ en kupong för tidiga anvÀndare att göra det Ànnu sötare. Inte bara att du fÄr rabatt pÄ Early Bird, om du anvÀnder kupongen EBIRD dÄ fÄr du ytterligare 20% rabatt. Tveka inte och fÄ den hÀr affÀren NU.

Denna resa skulle inte vara möjlig för oss om det inte var för vÄra FANTASTISKA sponsorer. Nedan listar vi alla företag som sponsrar vÄr resa. Om ditt företag Àr intresserat av att sponsra oss, vÀnligen kontakta oss ASAP eftersom vi har andra WPBeginner-medlemmar som Àr ivriga att delta.

Sponsorer

BuySellAds

BuySellAds Ă€r en enorm marknadsplats för att köpa / sĂ€lja reklamplatser pĂ„ din webbplats. Över 750 framgĂ„ngsrika bloggare anvĂ€nder dem för att driva sin online-annonsförsĂ€ljning. WPBeginner anvĂ€nder ocksĂ„ BSA för att underhĂ„lla vĂ„ra annonser. Det Ă€r ocksĂ„ en utmĂ€rkt plats för annonsörer. Över 1000 kvalitetsannonsörer anvĂ€nder BSA för att rikta in sig pĂ„ mĂ„lgrupper som Ă€r rĂ€tt för deras varumĂ€rke. Om du Ă€r intresserad, ansök om att vara pĂ„ deras marknadsplats nu.

Aviva webbkatalog

Aviva webbkatalog

Aviva Web Directory Ă€r en av de mest prestigefyllda webbkatalogerna pĂ„ internet. Den har funnits pĂ„ webben sedan 2005 och har tusentals webbplatser listade i den. Jeff var snĂ€ll nog att vara en av vĂ„ra dagliga sponsorer. Han ger ocksĂ„ 25 $ rabatt pĂ„ alla noteringspriser om du anvĂ€nder kupongen “wpbeginner”. FĂ„ din webbplats listad i deras för SEO-fördelar.

Framstegsteman

Framstegsteman

Framsteg Ă€r mycket mer Ă€n ett WordPress-tema. Det Ă€r ett system för gör-det-sjĂ€lv-Ă€gare och utvecklare att skapa webbplatser med enkelt dra och slĂ€pp. Du kan skapa ditt eget WordPress-tema pĂ„ bara nĂ„gra minuter genom att helt enkelt klicka, dra och slĂ€ppa. Det Ă€r en av de mest populĂ€ra ramarna för WordPress-teman. Grant var vĂ€nlig nog för att ge WPBeginner-anvĂ€ndare 20% rabatt pĂ„ kupongen. AnvĂ€nd bara kupongen “wpbeginner”.

StudioPress-teman

StudioPress WordPress-teman

Tidigare kÀnd som de berömda Revolution Teman, har StudioPress alltid strÀvat efter excellens och producerat högkvalitativa teman. Det Àr en av de mest populÀra temaleverantörerna.

Vi hoppas att vi ses pÄ evenemanget. HÄll dig uppdaterad med bloggen eftersom vi kommer att ha fler inlÀgg om Blog World Expo inom en snar framtid.