WPBeginner deltar i Blog World Expo New York 2011

Tankar och reflektioner pÄ BlogWorld Expo NYC och WordCamp Raleigh 2011

WPBeginner kommer att delta i den största bloggkonferensen kÀnd som Blog World Expo 2011 som pÄgÄr i New York City. Syed Balkhi och Amanda Roberts kommer att vara pÄ evenemanget och anteckna vid fantastiska sessioner och ta med dig det, sÄ att vi alla kan dra nytta av tipsen. Detta evenemang hjÀlper dig att lÀra dig mer om innehÄllsskapande, distribution och intÀktsgenereringsstrategier, steg-för-steg-tekniker och banbrytande verktyg frÄn de mest framgÄngsrika bloggarna, podcasters, sociala medier, Internet-TV- och radioinnehÄllsgeneratorer och New Media Marketing Pro.

VĂ„r egen, Syed Balkhi, kommer att tala pĂ„ Blog World Expo i en panel med John Chow och Zac Johnson om “TjĂ€na pengar pĂ„ din blogg, bortom Banner Ads”. Syed kan prata i varandra, men det Ă€r inte bekrĂ€ftat Ă€nnu.

PS: Syed listas under de presenterade högtalarna pÄ hemsidan för Blog World Expo. Kolla in det

Vi kommer ocksĂ„ att vara dĂ€r för att svara pĂ„ relaterade frĂ„gor till WordPress, sĂ„ om du Ă€r dĂ€r och vill chatta, kan vi umgĂ„s. Blog World Expo handlar inte bara om att lĂ€ra av proffsen. En av de bĂ€sta delarna av detta evenemang Ă€r NÄTVERKET. Du fĂ„r nĂ€tverk med nĂ„gra av de bĂ€sta bloggarna i branschen och mĂ„nga andra bloggare som du potentiellt kan samarbeta med. Att ha en nĂ€tverkssession ansikte mot ansikte hjĂ€lper dig att bygga en bra relation med bloggare i din bransch. Du kan lĂ€ra dig tips och tricks frĂ„n andra bloggare som du aldrig kommer att se pĂ„ webben. Det hĂ€r Ă€r bara nĂ„gra av de bĂ€sta delarna om Blog World Expo.

Evenemanget hÄlls i New York, sÄ det finns ingen chans att du kommer att bli uttrÄkad. Det finns mycket att göra, och vi Àr sÀkra pÄ att det kommer att bli bra fest. Om du registrerar dig nu kan du anvÀnda kupongen: Blogg World ExpoWPB20 för att fÄ 20% rabatt pÄ alla registreringsnivÄer.

Denna resa skulle inte vara möjlig för oss om det inte var för vÄra FANTASTISKA sponsorer. Nedan listar vi alla företag som sponsrar vÄr resa. Om ditt företag Àr intresserat av att sponsra oss, vÀnligen kontakta oss ASAP eftersom vi har andra WPBeginner-medlemmar som Àr ivriga att delta.

Sponsorer

Standardtema

Standardtema Ă€r erkĂ€nt som ett av de 8 bĂ€sta premium-WordPress-teman av Mashable, TheNextWeb kallade det det slickaste WordPress-temat nĂ„gonsin, och det nominerades ocksĂ„ till ett av de 25 bĂ€sta kommersiella WordPress-teman 2010 av WPBeginner. Med sin senaste uppdatering stöder Standard Theme nu helt inlĂ€ggsformat. FĂ„ 15% RABATT om du anvĂ€nder kupongen “WPBEGIN15”.

Köp SÀljannonser

BuySellAds Ă€r en enorm marknadsplats för att köpa / sĂ€lja reklamplatser pĂ„ din webbplats. Över 750 framgĂ„ngsrika bloggare anvĂ€nder dem för att driva sin online-annonsförsĂ€ljning. WPBeginner anvĂ€nder ocksĂ„ BSA för att underhĂ„lla vĂ„ra annonser. Det Ă€r ocksĂ„ en utmĂ€rkt plats för annonsörer. Över 1000 kvalitetsannonsörer anvĂ€nder BSA för att rikta in sig pĂ„ mĂ„lgrupper som Ă€r rĂ€tt för deras varumĂ€rke. Om du Ă€r intresserad, ansök om att vara pĂ„ deras marknadsplats nu.

OSTrÀning

Open Source Training lÀr mÀnniskor hur man anvÀnder Joomla, Drupal och WordPress.