WPBeginner drivs nu av MaxCDN

SÄ hÀr installerar och installerar du WordPress CDN-lösning - MaxCDN pÄ din webbplats

Förra veckan kunde vi trÀffa ett avtal med ett av de största innehÄllsleveransnÀtverk som kallas MaxCDN för att pÄskynda WPBeginners laddningstid. Tidigare denna vecka gjorde vi nÄgra Àndringar i WPBeginner nÀr det gÀller webbplatsoptimering. Först och frÀmst bytte vi frÄn att anvÀnda WP Super Cache till W3 Total Cache Plugin. Detta betyder inte att WP Super Cache Àr ett dÄligt plugin. Det betyder bara att vi behövde nÄgot mer mÄngsidigt och kraftfullt i detta skede av vÄr webbplats liv.

En av de frÀmsta orsakerna till omkopplaren var att W3 Total Cache Àr helt kompatibel med MaxCDN. Det kommer snart att finnas en fullstÀndig handledning som steg för steg visar dig hur du anvÀnder och konfigurerar W3 Total Cache Plugin i samband med Content Delivery Networks. Installationen för W3 Total Cache Àr inte lika lÀtt för nybörjare jÀmfört med WP Super Cache. SÄ vi rekommenderar att du vÀntar till nÀsta vecka nÀr vÄr tutorial Àr ute.

SÄ varför valde vi MaxCDN?

Det mÄste vara frÄgan som alla tÀnker pÄ. Vi visste att nÀr vÄr webbplats nÄr en viss mÀngd anvÀndare, var vi tvungna att göra detta för att behÄlla vÄr webbplats höga prestanda. MaxCDN Àr företaget som driver toppwebbplatser inklusive Mashable, Template Monster, BuySellAds etc. SÄ vi visste att företaget har ett stort rykte och det kan man lita pÄ.

Varför anvÀnda Content Delivery Network pÄ din webbplats?

Ett innehÄllsleveransnÀtverk eller innehÄllsdistributionsnÀtverk (CDN) Àr ett system med datorer som innehÄller kopior av data, placerade vid olika punkter i ett nÀtverk för att maximera bandbredden för Ätkomst till data frÄn klienter i hela nÀtverket. En klient fÄr Ätkomst till en kopia av data nÀra klienten, i motsats till att alla klienter har Ätkomst till samma centralserver, för att undvika flaskhals nÀra den servern [Wikipedia]. Kort sagt, Content Delivery Network accelererar sidens laddningstid och minskar vÄr serverbelastning (dÀrmed mindre bandbreddskostnad). Alla vÄra bilder, temafiler och andra JavaScripts finns pÄ MaxCDN-servrar medan databasen finns pÄ vÄr egen server.

Genom att ha ett innehÄllsleveransnÀtverk som MaxCDN minskar vi risken för att vÄr webbplats saktas ner nÀr vi upplever tung trafik frÄn sociala medier.

SÄ varför Àr laddningstiden pÄ webbplatsen sÄ viktig för dig?

Din webbplats laddningstid pÄverkar avsevÀrt dina sökmotorrankningspositioner (SERP). Det spelar ocksÄ en nyckelroll för att minska studsfrekvensen och öka den genomsnittliga tid som anvÀndaren spenderar pÄ en webbplats.

MaxCDN prissÀttning och kupong

Just nu kör MaxCDN en speciell begrĂ€nsad tidsavtal dĂ€r de erbjuder 1000 GB (1 TB) bandbredd för endast 39,95 USD. Detta Ă€r en hel del av en affĂ€r jĂ€mfört med andra CDN-tjĂ€nster. Utöver det kunde vi rĂ€kna ut en kupong som ni kan anvĂ€nda. Om du anvĂ€nder kupongkoden “wpbeginner” fĂ„r du 25% rabatt pĂ„ det totala priset.

Slutligen vill vi tacka MaxCDN för att samarbeta med WPBeginner och pÄskynda vÄr webbplats för oss och vÄra anvÀndare.