WPBeginner fick Moo’ed – Moo Luxe Business Cards Review

Moo Card Box with Wax Seal

Varje företag behöver ett visitkort om du hoppas kunna utbyta kontaktinformation vid nĂ€tverksevenemang eller konferenser. För nĂ„gra veckor sedan kontaktade folket pĂ„ Moo oss nĂ€r det gĂ€ller en produktrecension. Vi Ă€r normalt mycket skeptiska till dessa visitkortsföretag eftersom de flesta av dem har lĂ„g kvalitet. Tidigare hade vi dock hört bra saker om Moo, sĂ„ vi bestĂ€mde oss för att ta upp dem pĂ„ deras erbjudande under förutsĂ€ttning att om deras produkt suger, kommer vi inte att skriva en recension alls. De kom överens och gav oss nĂ„gra krediter för att anvĂ€nda deras tjĂ€nster för visitkortutskrift. NĂ€r produkten anlĂ€nde blev vi helt chockade över kvaliteten. Det var sĂ„ bra att vi redan bestĂ€llde en andra omgĂ„ng dĂ€rav titeln, WPBeginner fick Moo’d. Detta inlĂ€gg Ă€r en artig recension av Moo Luxe-visitkort.

Efter bestÀllningen tog det nÄgra dagar för vÄra kort att komma hit. Redan frÄn första intrycket började vi uppskatta Moos uppmÀrksamhet pÄ detaljer. Korten kom i en elegant liten lÄda med magnetförslutningar som var insvept i ett lila band fÀst av vad som sÄg ut som en stÀmplad vaxförsegling. Bokstavligen var vÄrt första intryck WOW.

Galen va? De flesta visitkortföretag skickar bara en skit papperslĂ„da som du inte ens kan ha med dig för mer Ă€n en hĂ€ndelse. Denna unboxing-upplevelse vann verkligen vĂ„rt hjĂ€rta. Det coolaste med den hĂ€r lĂ„dan var att den var SOLID och hade magnetiska förslutningar. Du kan bĂ€ra den med dig för evenemang utan att riskera att dina kort böjs. Vi har redan tagit det med oss ​​till tvĂ„ evenemang, WordCamp Raleigh och WordCamp Orlando.

Moo Cards Box öppnad

SĂ„, tycker du att lĂ„dan var fantastisk? VĂ€nta tills du ser visitkortet. Vi bestĂ€llde deras Luxe-visitkort som lĂ€t riktigt bra pĂ„ deras webbplats. Luxe-kortet Ă€r tryckt pĂ„ ett mycket högkvalitativt papper, sĂ„ nĂ€r en person hĂ„ller det kan de kĂ€nna kvaliteten och vikten. Det Ă€r om 3 gĂ„nger tjockare Ă€n ett genomsnittligt visitkort. NĂ€r vi delade ut detta kort vid evenemang fick vi komplimanger frĂ„n nĂ€stan varje person. MĂ€nniskor var som ”Wow, det hĂ€r skĂ€mmer mitt kort. Var fick du det? ” Nu nĂ€r du fĂ„r denna typ av reaktioner vet du att du har gjort rĂ€tt val. Kolla in det pĂ„ bilden nedan.

WPBeginner MOO Luxe-kort

MĂ€rkte du kortets tjocklek? Det ser ut som att det Ă€r tvĂ„ kort limmade ihop, men det Ă€r det inte. Det Ă€r verkligen ett kort. Vi valde att hĂ„lla vĂ„r mellanfĂ€rg svart, men du kan fĂ„ den svart, blĂ„, rosa eller vit. Eftersom vi hade nĂ„gra extra poĂ€ng bestĂ€llde vi en visitkortsinnehavare. De flesta innehavare av visitkort kommer förmodligen att förstöra kvaliteten pĂ„ dessa kort. Vi har innehavaren som de kallar “The ShowCase”. Det borde verkligen kallas “The ShowOFF” eftersom det Ă€r sĂ„ bra. Det ger dig massor av komplimanger eftersom du har den coolaste visitkorthĂ„llaren jĂ€mfört med alla pĂ„ konferensen.

Moo-korthÄllare

SĂ„ vid första blicken Ă€r det en elegant visitkortshĂ„llare som öppnas. Det Ă€r Ă„tminstone vad de flesta kommer att tĂ€nka. Men det finns tillfĂ€llen nĂ€r du pratar i en grupp, och alla vill byta visitkort. Det Ă€r det perfekta ögonblicket för dig att anvĂ€nda den glidande förmĂ„gan som de kallar det “flĂ€ktar ut”.

Moo-korthÄllare Glid öppen

Ett ord av rĂ„d, öva flip- och glidfunktionen med en hand. Det ser sĂ„ mycket coolare ut. Ärligt talat, detta var de bĂ€sta visitkort som vi nĂ„gonsin har haft. Med sin uppmĂ€rksamhet pĂ„ detaljer, fantastiska presentationsförmĂ„ga och superhögkvalitetsprodukt har Moo övertygat oss om att vara en livstid-anvĂ€ndare.

Om du ville bestÀlla visitkort för ditt företag rekommenderar vi att du tittar pÄ Moo Cards.